- 5,527
- 1,421
- 113
daha yeni talep ettim haber ederimÖdedimi reis
daha yeni talep ettim haber ederimÖdedimi reis
Sahibi kim sitenin undertaker mı rey misteryo mu?Arkadaşlar yeni açılmış ben kazanamadım promosyonlarda var yatırımlı isteyenler alsın sms geldi
Bu nası bi kuralCanlila ulaştım şöyle diyor, degmez, cevrim sonrası bakiye erirken gider 555 tl.
Çok sacma 555tl cevrim yapsak tamam da neden 2555 Tl cevrim 1 kat.Bu nası bi kural
2555 çevrimi yaptın mı?dostlar benim ödeme geldi ilk önce banka havalesi talep etmiştim reddedildi sonra paratim talep ettim geldi şimdi tavsiye degildir size ödemezlerse karışmam bilginiz olsunEkli dosyayı görüntüle 843713
sitenin çapısı 1 cekim kadarmış anlasılan hemen bonusu kaldırmışdostlar benim ödeme geldi ilk önce banka havalesi talep etmiştim reddedildi sonra paratim talep ettim geldi şimdi tavsiye degildir size ödemezlerse karışmam bilginiz olsunEkli dosyayı görüntüle 843713
Başkan bunun çevrimi nedirdostlar benim ödeme geldi ilk önce banka havalesi talep etmiştim reddedildi sonra paratim talep ettim geldi şimdi tavsiye degildir size ödemezlerse karışmam bilginiz olsunEkli dosyayı görüntüle 843713
Bonuslarda yok bonusArkadaşlar yeni açılmış ben kazanamadım promosyonlarda var yatırımlı isteyenler alsın sms geldi
yok 555 yatırdım 600 blackjack cevirdim 2355 kalmıştı kasa 2k talep ettım reddetti çekimi 355 i sildi 2kya sabitledi 2k talep ettim geldi2555 çevrimi yaptın mı?
555 yatırdım 600 blackjack cevirdim 2355 kalmıştı kasa 2k talep ettım reddetti çekimi 355 i sildi 2kya sabitledi 2k talep ettim geldi ben böyle yaptım 2555 tl cevrim filan yapmadımBaşkan bunun çevrimi nedir
Yatırdıgini çeviriyorsun2555 çevrimi yaptın mı?
Odeyemex xaten deneme bonusu bitti cunku yffdostlar benim ödeme geldi ilk önce banka havalesi talep etmiştim reddedildi sonra paratim talep ettim geldi şimdi tavsiye degildir size ödemezlerse karışmam bilginiz olsunEkli dosyayı görüntüle 843713
sitenin lisansını sahteden daha da sahte yapmışlar.Arkadaşlar yeni açılmış ben kazanamadım promosyonlarda var yatırımlı isteyenler alsın sms geldi
Aynen kardeşimYine sitenin bizi denediği bonuslardan biri...
Deneme bonusunda yatırım isteyen hiç bir siteye güvenmem, bonusunu da almam.