http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Rapor Hk.

Resitaltr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
625
686
93
İyi geceler herkese bu karantina randevusunu nereden alıyoruz hemşire dedi e devletten alacaksın bir türlü bulamadım ve randevu parasını nasıl alacağım bilgisi olanlar lütfen beni bilgilendirirse sevinirim

Google'dan bak demeyin adamlar 7 sayfalık makale yazmışlar o kadar okusam bu konuları sende aramam

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,393
25,797
113
e nabıza uye ol ordan al yada telefondan alcan okadar

Resitaltr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
625
686
93
İyi geceler herkese bu karantina randevusunu nereden alıyoruz hemşire dedi e devletten alacaksın bir türlü bulamadım ve randevu parasını nasıl alacağım bilgisi olanlar lütfen beni bilgilendirirse sevinirim

Google'dan bak demeyin adamlar 7 sayfalık makale yazmışlar o kadar okusam bu konuları sende aramam
Rapora randevu yazmış ama kafamız nasıl güzel

kturgay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,284
620
113

baktım da bende bulamadım 😁