- 1,366
- 805
- 113
afiyet olsun başkan ben bıraktımBende Süper lemon haze içiyorum kral bende rapçi olabülümüyüm😂
afiyet olsun başkan ben bıraktımBende Süper lemon haze içiyorum kral bende rapçi olabülümüyüm😂
😂😂😂Evet bugünde Efes Pilsen 50cc 5 dakikada bir tuvalete koşturan, sidik getiren 2 adet Bira içen bir arkadaşın daha konusu ile birlikteyiz
Yapımda emeği geçen herkesi Allah'a havale ediyorum. 😄
az kalmış ha gayretŞimdiden bol şans
instagramda kendini ispat etmeye calıs bir sayfa aç bir kaç beat le yazdığın sözleri felan söyle.merhabalar ben de ceza gibi usta bir rapçi olmak istiyorum anlaşılabilir şekilde hızlı konuşuyorum buna camiada flow deriz ne yapmam lazım eski rapçilerden tepki kumar yayınları açıyor donate atsam yardımcı olur mu belki m.o.b'ye girerim yaşım 24 genç yetenek sayılırım wegh benden 1 yaş büyük o da yeni parladı yo mamını mamını mamını mimini mimini microphone show
forumda bu konunun altında paylaşıcam yakında bi şarkıdaninstagramda kendini ispat etmeye calıs bir sayfa aç bir kaç beat le yazdığın sözleri felan söyle.
Geçen bir tane genç kardeşimiz denk geldi havlayan rapçilerden 1000 kat daha iyi vallahi cocuga helal olsun dedim , sonra birde kız kardeşimiz vardı oda öyle instagramdan yürüyor ve geleceğide var gibi pes etme bence denemelisin, kaybedeceğin ne var ki ?
Kasa toparlansin bakarızRoll yapsana la meto
Ne kadar kasaKasa toparlansin bakarız
linklwrini atarmısin dinleyelim merak ettim .instagramda kendini ispat etmeye calıs bir sayfa aç bir kaç beat le yazdığın sözleri felan söyle.
Geçen bir tane genç kardeşimiz denk geldi havlayan rapçilerden 1000 kat daha iyi vallahi cocuga helal olsun dedim , sonra birde kız kardeşimiz vardı oda öyle instagramdan yürüyor ve geleceğide var gibi pes etme bence denemelisin, kaybedeceğin ne var ki ?
linklwrini atarmısin dinleyelim merak ettim .