Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Rapçi Olmak

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Evet bugünde Efes Pilsen 50cc 5 dakikada bir tuvalete koşturan, sidik getiren 2 adet Bira içen bir arkadaşın daha konusu ile birlikteyiz
Yapımda emeği geçen herkesi Allah'a havale ediyorum. 😄
😂😂😂

moonday06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,248
495
83
merhabalar ben de ceza gibi usta bir rapçi olmak istiyorum anlaşılabilir şekilde hızlı konuşuyorum buna camiada flow deriz ne yapmam lazım eski rapçilerden tepki kumar yayınları açıyor donate atsam yardımcı olur mu belki m.o.b'ye girerim yaşım 24 genç yetenek sayılırım wegh benden 1 yaş büyük o da yeni parladı yo mamını mamını mamını mimini mimini microphone show
instagramda kendini ispat etmeye calıs bir sayfa aç bir kaç beat le yazdığın sözleri felan söyle.

Geçen bir tane genç kardeşimiz denk geldi havlayan rapçilerden 1000 kat daha iyi vallahi cocuga helal olsun dedim , sonra birde kız kardeşimiz vardı oda öyle instagramdan yürüyor ve geleceğide var gibi pes etme bence denemelisin, kaybedeceğin ne var ki ?

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
805
113
instagramda kendini ispat etmeye calıs bir sayfa aç bir kaç beat le yazdığın sözleri felan söyle.

Geçen bir tane genç kardeşimiz denk geldi havlayan rapçilerden 1000 kat daha iyi vallahi cocuga helal olsun dedim , sonra birde kız kardeşimiz vardı oda öyle instagramdan yürüyor ve geleceğide var gibi pes etme bence denemelisin, kaybedeceğin ne var ki ?
forumda bu konunun altında paylaşıcam yakında bi şarkıdan

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
805
113
çok kötüyüm fener yenildi özel oran yattı psikolojim bozuldu rulete 500 atıp bölge giricem kaybedersem hakkın rahmetine kavuşurum (rapçi olamadan)

Kadir2810

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,638
4,750
113

linklwrini atarmısin dinleyelim merak ettim .