Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Rapçi Olmak

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,882
1,794
113
Hav hav hav demet ablam hoş gelmiş köşe başında sıkışmış çekmişim bonzaiyi siklemem hayatı herkes aptal bir ben akıllı alırım cebinizdeki parayı yeaaa bende yatak var sen ver amcigi böyle bisey mi rap he taaaa aq bunlara şarkı diyenin

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
805
113
ay bile battı uyuyamam halen
gündüzler tutmaz dayanamam zaten
geceleri mesken sokaklar bazen
hasım olan yer cinayetim kasten
rapin oğluyum bahane yok resmen

kuaforburak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
165
76
28
merhabalar ben de ceza gibi usta bir rapçi olmak istiyorum anlaşılabilir şekilde hızlı konuşuyorum buna camiada flow deriz ne yapmam lazım eski rapçilerden tepki kumar yayınları açıyor donate atsam yardımcı olur mu belki m.o.b'ye girerim yaşım 24 genç yetenek sayılırım wegh benden 1 yaş büyük o da yeni parladı yo mamını mamını mamını mimini mimini microphone show
Öncelikle yumurta kartonları ile kendine bı stüdyo odası hazırla arabesk rapçi diye kendilerini tanıtan kız meslek lisesi apaçileri gibi yapma ama stüdyoyu kendi tarzını oluştur sonra bize kendi yaptigin bir beste ile video at Forum sakinleri olarak puanlayalım

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
merhabalar ben de ceza gibi usta bir rapçi olmak istiyorum anlaşılabilir şekilde hızlı konuşuyorum buna camiada flow deriz ne yapmam lazım eski rapçilerden tepki kumar yayınları açıyor donate atsam yardımcı olur mu belki m.o.b'ye girerim yaşım 24 genç yetenek sayılırım wegh benden 1 yaş büyük o da yeni parladı yo mamını mamını mamını mimini mimini microphone show
Senden Bı cacık olmaz

aksdak23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
493
136
43
Kanka işinde iyiysen şayet bir şekilde tutulursun saygı görürsün bol bol video çek sal sanala millet tanısın keşfetsin seni mammımı mammımı

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,859
813
113
Bende eskiden şarkı söylüyor dum da şimdi ses kalmadı rap sevmiyorum anlamıyorum ama damardan söylemeyi seviyor dum

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
805
113
yo yo tutmadı holiganın iki iki bin beş yüz
belki irfan yazar benficanın kalesine
borcum çok moruk acil para lazım ki ne
dalgayı oturtacak yoksa toptancılar g*tüme

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Oldun mu rapçi 🤣