Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Rapçi Olmak

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
805
113

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,160
13,020
113
forumda bomboş konu açılma sayısı bayağı arttı bu dönem. muhabbetin boş yapmanın da bir adabı vardı artık millet klavenin üstüne oturup ne denk gelirse yazıp konu açıyor adminler biraz içerik kalitesi olarak da el atmalı artık.

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,681
658
113
merhabalar ben de ceza gibi usta bir rapçi olmak istiyorum anlaşılabilir şekilde hızlı konuşuyorum buna camiada flow deriz ne yapmam lazım eski rapçilerden tepki kumar yayınları açıyor donate atsam yardımcı olur mu belki m.o.b'ye girerim yaşım 24 genç yetenek sayılırım wegh benden 1 yaş büyük o da yeni parladı yo mamını mamını mamını mimini mimini microphone show
Latin hatunların kıçından koko çekmeli klip yaparsan tutar

RamizAmca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,565
524
113
merhabalar ben de ceza gibi usta bir rapçi olmak istiyorum anlaşılabilir şekilde hızlı konuşuyorum buna camiada flow deriz ne yapmam lazım eski rapçilerden tepki kumar yayınları açıyor donate atsam yardımcı olur mu belki m.o.b'ye girerim yaşım 24 genç yetenek sayılırım wegh benden 1 yaş büyük o da yeni parladı yo mamını mamını mamını mimini mimini microphone show
🤣😂😂

errayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,154
440
83
ya ülkesinin havasında bi sorun var galiba aq atmosferini soluyan insandan mantıklı bi fikir söylem çıkmıyor o2 mi bozuk nedir

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
489
135
43
yazsan birşey değişmez aga farklı içerikler yapabiliyor olman lazım öyle belki

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,671
2,587
113
Rap bir müzik değildir,rap yapanda,dinleyende boş bir insandır.ben müzik olarak asla görmedim gormemde.ağır metal rock filan bile bence bin kat daha iyidir.Tüm müptezeller rapciiyim deyip çıkıyor piyasaya.ben hiç rap müzik dinlemem dinleyenlerede iyi gözle bakmıyorum kafanı skm derim hep yanımdan geçen yüksek sesli rap dinleyen arabaya