- 1,588
- 1,547
- 113
+1Evinde oyle rahat cekmisti deplasmanda zor
olabilirFenerbahçe ilk maçta 23 şut çekmisti haliyle gole de ihtiyacı var rahat gelir diye düşünüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 744833
En az 2 göle ihtiyaci var hocam nasıl cekmezdeplasmanda o kadar cekemez büyük ihtimalle Rangers gene galip gelir yada berabere biter fenerin işi zor Rangers evinde iyi baskılı başlar
Konu gol değilki 😀Bu maç 5.5 üst olur gibi Fenerbahçe işi zor
Rahat geleceğini düşünüyorum 2 göle ihtiyaci var uzaması içinEvinde oyle rahat cekmisti deplasmanda zor
Aksine fenerin maçı uzatmaya götürme ihtimalinin zor olmadığını düşünüyorum erken gol bulabilirseFener orta sahayı zor geçer 😁
İlk mac adamlar utanmasalar 8 tane atcaktilar ne turu ne hali kardesimRahat geleceğini düşünüyorum 2 göle ihtiyaci var uzaması için
En az 2 göle ihtiyaci var hocam nasıl cekmez
Evinde defansı geçip gol atamadı orda nasıl olcakAksine fenerin maçı uzatmaya götürme ihtimalinin zor olmadığını düşünüyorum erken gol bulabilirse
Hocam grup maçı değil ki turu geçmek istiyorsan şut çekmek zorundasin 2 gol lazım sanaDa fener deplasmanda 11 şutu hic gecememis avrupada
Denenir 3 ganyanHocam grup maçı değil ki turu geçmek istiyorsan şut çekmek zorundasin 2 gol lazım sana
İlk maçta saçma sapan bir oyun oynadı Fenerbahçe bu maç öyle olmaz kanka cezalı oyunlarının dönüşüne bağlıyorum bunuda sonrasını bilememEvinde defansı geçip gol atamadı orda nasıl olcak