- 1,122
- 356
- 83
Tebrikler günün şanslı kişisi sen oldunÇekimi gelen 2 kişiden biri oldum hayret genelde ilk burdakilere gelirdi 1saat 25 dk da geldi çekim beyler biliyodum sitenin odicegini
Tebrikler günün şanslı kişisi sen oldunÇekimi gelen 2 kişiden biri oldum hayret genelde ilk burdakilere gelirdi 1saat 25 dk da geldi çekim beyler biliyodum sitenin odicegini
Arkadaşım yemin ederim ki Şerefime Namusuma Para geldiBu ne yani bunu atınca kanıt mı oluyor s
Diğer arkadaşada gelmiş ödemez diyenler mort olduTebrikler günün şanslı kişisi sen oldun
Benimde geldiArkadaşım yemin ederim ki Şerefime Namusuma Para geldi
Bak bak yorumlara bak ödemeler geliyor Bekle senin ödeme de gelir kardeşimBu ne yani bunu atınca kanıt mı oluyor s
Yav inşallah gelir ama inan hiç ümidim yok bir iki kişiye ödeyip sallamazlar insalalBak bak yorumlara bak ödemeler geliyor Bekle senin ödeme de gelir kardeşim
Bilmiyorum kardeşim Umarım çekimin gelir Ama bana geldi diğer gelen arkadaşlar da yazmış geldi diye Her şey gönlünce olsun Mutlu günler 😊Yav inşallah gelir ama inan hiç ümidim yok bir iki kişiye ödeyip sallamazlar insalal
Benimde çekimim 10 dakika önce gelmiş 2 saatte ödedilerBilmiyorum kardeşim Umarım çekimin gelir Ama bana geldi diğer gelen arkadaşlar da yazmış geldi diye Her şey gönlünce olsun Mutlu günler 😊
Bı benmki iiptal olduawÇekim geldi
Kaç dakikada geldiÇekim geldi
Direk 500 çekim verSakın bu oelere yatrm yapmayn 4 k yapmistm 500 e düzenlediler böyle dasak geçer gibi yazdılar gökten a m yagsa bana yarak düşer oda gotume girer
Yok işte onuda cektirmiorlsrDirek 500 çekim ver
Yapacak bişey yok ,sonuçta ödemeyi gönderiyorlar , bende 5k yapmıştım , 1 k çekimi iptal etmişler , 500 çek dediler eyvallah dedikSakın bu oelere yatrm yapmayn 4 k yapmistm 500 e düzenlediler böyle dasak geçer gibi yazdılar gökten a m yagsa bana yarak düşer oda gotume girer
Bana çekim yaptırdılarYok işte onuda cektirmiorlsr