- 1,021
- 376
- 83
Sen assolist olmalısınGördüm demin kurdela kestiler
Sen assolist olmalısınGördüm demin kurdela kestiler
Ben daha çok asgari ücretli amelelik düşündüm ama oda olurSen assolist olmalısın
Yarım saat oldu önümde 15 kişi vardı yarım saatte anca 11 geldi bekleyecem sonuna kadarVarmı destekle görüşen
Bende çevrimdışı görünüyorYarım saat oldu önümde 15 kişi vardı yarım saatte anca 11 geldi bekleyecem sonuna kadar
9 a indimBende çevrimdışı görünüyor
Bağlan bakalım çekim ihtiyaç için ne dicekler9 a indim
Bağlan bakalım çekim ihtiyaç için ne dicekler
Ya bu superbet olmuş telegram kanalı takibe basın yada arama talebi oluştura basın superbet yazyoBunlar ip çakışması der kural hatasi der ödeme yapmazlar canlı destek hiç olumlu konusmadi
Aynen öyle ödemeler nanay oldu o zaman bu filmin senaryosu da buraya kadar finish the endYa bu superbet olmuş telegram kanalı takibe basın yada arama talebi oluştura basın superbet yazyo
Ödemiceği kesin. Bana destek dediki siteye aynı tutarda yatırım gelince ödenecek dedi. Dolandırıcı bunlar. Kimse yatırım yapmaz zaten bu siteye. Ödeme hayal olduAynen öyle ödemeler nanay oldu o zaman bu filmin senaryosu da buraya kadar finish the end
yani illaki uzun sürer hem çok çekim yapan var hemde spin saklayan da vardır
Bakiye 500 gelmiş 1000 tl çekim hayal olduyani illaki uzun sürer hem çok çekim yapan var hemde spin saklayan da vardır