Bende 6 k yaptım 2 saat bile sürmedisite ödeme yaparsa ben burda oynarım slotları güzel ödüyor 4 bin üstü bakiyeyle oynadım biraz kasa 20 k ya kadar çıktı
Bende 6 k yaptım 2 saat bile sürmedisite ödeme yaparsa ben burda oynarım slotları güzel ödüyor 4 bin üstü bakiyeyle oynadım biraz kasa 20 k ya kadar çıktı
Ben blackjackte yaptım cevrime dahilmi acaba 10x oynadiktan sonra çevrim tamamlandi çünkü yaziyorduBende 6 k yaptım 2 saat bile sürmedi
Hayır slotta hatta starlight princess 1000 de ve heart of rio oyunundaHangi alanda yaptım reis çevrimi blackjack mi oynadin
Açık kral iyi bakSite kapanmis hayirli olsun 14 nisan acilaacakmi🤣s
Boyle yaziyo reis😀Açık kral iyi bak
Bonuslarimda mevcut aktif edeceksinBonus talepte yok nereden alınıyor bonus
Aktif butonu yok dostumBonuslarimda mevcut aktif edeceksin
site aktif değil ondan 15inde açılcakmış türkiyeyeAktif butonu yok dostum
Az önce 1.000tl çekim verdim işleme alındı gelince güncellerimÖdeme alan var mı
Yooo aktif gayet az önce 1 saate 5k yaptım 1.000 çekim verdimsite aktif değil ondan 15inde açılcakmış türkiyeye
Neyde yaptın 5kYooo aktif gayet az önce 1 saate 5k yaptım 1.000 çekim verdim
Bonusu nasıl aldın dostYooo aktif gayet az önce 1 saate 5k yaptım 1.000 çekim verdim
Knaka iyi güzel de bende sabah yaptm bütün havale yöntemleri ile denedm işleme alınıyorfa kalıyor şuan turbo havale ile çekim verdm inşallah düşer ne diyeyimYooo aktif gayet az önce 1 saate 5k yaptım 1.000 çekim verdim
çekimler 15 inde gönderilecekmişKnaka iyi güzel de bende sabah yaptm bütün havale yöntemleri ile denedm işleme alınıyorfa kalıyor şuan turbo havale ile çekim verdm inşallah düşer ne diyeyim
Twilight princessNeyde yaptın 5k