Salladım dost rahat ol acemi değiliz 🤫😎11 tane hesap için de Tc kimlik no salladın galiba![]()
Salladım dost rahat ol acemi değiliz 🤫😎11 tane hesap için de Tc kimlik no salladın galiba![]()
Adam adam benim de çekimi verseler bariSalladım dost rahat ol acemi değiliz 🤫😎
Sıkıntı dost vereceklerini düşünmüyorum ama bu alt yapı yatırır ya yoğunluktan yarına sarkabilirAdam adam benim de çekimi verseler bari
Kral Versinlerde yarın olsun ama bizim olsun 😎Sıkıntı dost vereceklerini düşünmüyorum ama bu alt yapı yatırır ya yoğunluktan yarına sarkabilir
Yatirirsa söyle dost 5 10 hesaptan daha deneyim can sıkıntısına bire bir 🙏😅Kral Versinlerde yarın olsun ama bizim olsun 😎
İnşallah Gelirse SS Atarım Kral millete de faydam olur belki kimsede?? KalmazYatirirsa söyle dost 5 10 hesaptan daha deneyim can sıkıntısına bire bir 🙏😅
Ban yersin multi konuşma forumdaİnşallah Gelirse SS Atarım Kral millete de faydam olur belki kimsede?? Kalmaz
Yemin etÖdedi bana 250
İnanmaYemin et
Nerde yazıyor 15.04adamlar 15.04.2025 de açılacağız diyorlar ödeme bekliyonuz bide
Nasıl yani1 k ödeme almıstık öder bekleyin
Nerde yazıyor 15.04
Bizde çekim talebi verdik te Bilonun maho ya uyup ta almanyaya gidiyorum umudu ile İstanbul un ortasında kalmış gibi bekliyoruz işte Öyle çaresiz öyle neyse 😅Ödedi bana 250