http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Queenbet 300 TL Deneme Bonusu (Yatırımsız) 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,438
12,583
113
Yukarda yazdim sorun olmadan ekleseler zaten disimi kirarim bu siteyi cok duyduk zamaninda dolandirici yaftasi yemislerdi

Tikyismet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
461
168
43
Beyler yan forumda sponsor site ekler yıllarca oynadım çekimde sorun yaşamazsınız

Ewoesen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
609
299
63
Bugün git yarın gel olmazsa çarşamba gel diyor patron yokmuş

C.alt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,219
813
113
Üye oldum bakalım

mikail92srr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,300
692
113
Teknik sorun olur, kota doldu olur. O yüzden ben bu bonusu üye olmayarak kaybetmek istiyorum. Herkese bol şans.
Tecrübe.

Carsamba günü de ilk 24 saatte deneme bonusu alabilirsiniz. Hakkınız yok yatırım yaparak denemek istemez misiniz diyecekler. 😄

Ademcan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
521
143
43
La Üye Olmayin Ekleme Diye Birsey Yok Biz Bosa Uye Olduk Hala Millet Üye Oluyor @Shellac Baba Kapatirmisiniz Burayi Bosa Milleti Uye Edip Duruyorlar

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
707
140
43
EKLERSEDE 100 KİŞİDEN 10 UNA EKLER GERİSENE İP DER

hümor01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
660
377
63
Merhabalar sitemizde deneme bonusu aktardığımız sistem de tekniksel sorun bulunmaktadır. Sorun 3 iş günü içinde düzelecektir. Sitemizdeki bonus kasasınız yarın saat 18:00 dan sonra kontrol ediniz eğer eklenmedi ise Çarşamba günü saat 14:00 dan sonra tekrar kontrol ediniz , mutlaka eklenmiş olacaktır . Bu zaman zarfında sitemize min. 100tl yatırım yaparak %100 Slot bonusundan 2000 TL ye kadar yaralanabilirsiniz. (örnek 1500 Tl yatırım yaptınız 1500 TL %100 Slot bonusu alabilirsiniz.) Teknik ekibimiz Sorunun en geç çarşamba 14:00 kadar çözüleceğini belirtmiştir Deneme bonusunuz en geç Çarşamba 14:00 da hesabınızda olacaktır

hümor01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
660
377
63
Klasik merdiven altı sitelerin taktiği beyler hiç öyle çevrimsiz bonus verecek bir Toto yok bunlarda zaten maksat üye toplayıp 1 hafta sonra da arayıp efendim sitemize üyeliğiniz mevcut bir sorun mu var niye yatırım yapmıyorsunuz size özel cevrimsiz yüzde 35 nakit bonusum var diye arayacaklar bunlara artık Alisin siteler kimseye bir cacık vermez

ilkay141414

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23
13
3

Üye olup bekliyoruz otomatik belirtilen saatler arasında ekleme yapıyorlar. Hepimize bol şanslar

Deneme bonusunun 1 kat çevrimi mevcuttur. 300₺ olarak aktarılan bonusun minimum çekim limiti 250 maksimum çekim limiti 1500₺ dir. Yatırım şartı bulunmamaktadır. Katılımlarınızda bol şanslar dileriz.

Bugün saat 15:00-01:00 arasında otomatik eklenecektir.
Kayıt olduk bekliyoruz teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...