Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

QR Yatırım Hk.

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,397
3,123
113
Telegramda bir özel oran paylaşım kanalındaki uyarıyı direk aktarıyorum....

hol.jpg

🚨 HOLİGAN QR YATIRIMI HAKKINDA 🚨

👉🏻 BİLDİĞİNİZ ÜZERE BİRKAÇ GÜN ÖNCE HOLİGAN QR YATIRIM ŞARTINI TAVSİYE ETMEDİĞİMİZİ, TEHLİKELİ SONUÇLAR DOĞURABİLECEĞİ İHTİMALİ OLDUĞU İÇİN HOLİGAN ÖZELLERİNİ KANALIMIZDA PAYLAŞMAMA KARARI ALMIŞTIK.

💬 BİR ÜYEMİZ UYARILARIMIZI DİKKATE ALMAYIP HOLİGANA QR İLE YATIRIM YAPTIKTAN SONRA, BANKA TARAFINDAN ARANIP DURUMU EMNİYETE BİLDİRECEKLERİNİ BİZLERE BİLDİRDİ.

‼ QR İLE YATIRIMI TAVSİYE ETMİYORUZ. GÜVENLİ DEĞİL ARKADAŞLAR. HİÇBİR YERE BANKA ŞİFRENİZİ VE BİLGİLERİNİZİ VERMEYİN. HANGİ SİTE VE UYGULAMA OLURSA OLSUN.

👉🏻ÜYEMİZİN BİZLERE OLAN MESAJINI SİZLERLE PAYLAŞIYORUZ.

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,030
4,783
113
dikkat etmek lazım ozaman bende bu ara QR yapıyorum hep.

kanarya0237

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
874
388
63
Telegramda bir özel oran paylaşım kanalındaki uyarıyı direk aktarıyorum....

Ekli dosyayı görüntüle 901329

🚨 HOLİGAN QR YATIRIMI HAKKINDA 🚨

👉🏻 BİLDİĞİNİZ ÜZERE BİRKAÇ GÜN ÖNCE HOLİGAN QR YATIRIM ŞARTINI TAVSİYE ETMEDİĞİMİZİ, TEHLİKELİ SONUÇLAR DOĞURABİLECEĞİ İHTİMALİ OLDUĞU İÇİN HOLİGAN ÖZELLERİNİ KANALIMIZDA PAYLAŞMAMA KARARI ALMIŞTIK.

💬 BİR ÜYEMİZ UYARILARIMIZI DİKKATE ALMAYIP HOLİGANA QR İLE YATIRIM YAPTIKTAN SONRA, BANKA TARAFINDAN ARANIP DURUMU EMNİYETE BİLDİRECEKLERİNİ BİZLERE BİLDİRDİ.

‼ QR İLE YATIRIMI TAVSİYE ETMİYORUZ. GÜVENLİ DEĞİL ARKADAŞLAR. HİÇBİR YERE BANKA ŞİFRENİZİ VE BİLGİLERİNİZİ VERMEYİN. HANGİ SİTE VE UYGULAMA OLURSA OLSUN.

👉🏻ÜYEMİZİN BİZLERE OLAN MESAJINI SİZLERLE PAYLAŞIYORUZ.
Çok doğru benimde başıma gelmişti 2020 de

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,030
4,783
113
yatırım limitleri artınca başka çare bırakmadılar ki

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,034
2,787
113
Bu işin sonunda yanan biz olacağız.

Rahat bırak artık milleti be REİS (!)

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,267
756
113
Geçen düşük yatırım limiti arıyordum anında havale yöntemi ile bi sitede buldum yatırım ekranına girdim bi baktım benden banka giriş bilgilerini istiyor şifresinden sms koduna kadar hemen sokarım sizin düşük yatırımınıza diyip çıktım site sponsor bu arada düşük yatırım yapıcam diye çok kişinin canı yanacak bu aralar

Passion90

Bıkmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,599
13,000
113
QR yatırım kadar saçma bir şey yok. Resmen ifşa olmak

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,397
3,123
113
Holigan'ın son günlerde özel oranlar için qr yatırımı diretmesi çok antipatik. Resmen ''bana lan riski varsa, ben qr yatırım yapmanızı istiyorum'' demek bu

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,424
10,245
113
2-3 kez yatırmıştım allahtan İstanbul’dan çekilmiş

Passion90

Bıkmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,599
13,000
113
Her siteye kimlik numaranı yaz ifşa olma olma nasıl bir kafa ya
Kimlik numarası da normal bir olay değil ki . Yaptığımız herşey yanlış . Dik dik konuşma dostum. QR en beteri işte direkt beni Alin demekle aynı ,hepsi sıkıntı.

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,397
3,123
113

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,397
3,123
113
9 oranı 10 oran yaparken eli titreyen pinti Jojo bile 1.25 oran Fb galibiyetini 2 oran yapmıştı qr yatırım yapanlara. Belki böyle yaparsak millet qr yatırım yapar diye. Çünkü haklı olarak insanların güveni qr yatırıma karşı çok az

İnsanları bile isteye ateşe atıyorlar. Özel oranlarla cezbetmeye çalışıyorlar

Skrinar

Yaşa Taşa Başa Oturma
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,514
806
113
Hangi akla matıkla banka hesabınızı siteye girsin diye veriyorsunuz hiçmi aklınız yok la