- 28,538
- 27,874
- 113
Sen yoksun evet puhaha seni koymuş beni bastan koymamis piahhaDeli gibi takip ederim alınmam. Şu konuda 4 mesaj var bugün alınmışız . @qguzh4nn0 dost keşke direk özelden yazaydın listeye almayıp🤣
Sen yoksun evet puhaha seni koymuş beni bastan koymamis piahhaDeli gibi takip ederim alınmam. Şu konuda 4 mesaj var bugün alınmışız . @qguzh4nn0 dost keşke direk özelden yazaydın listeye almayıp🤣
Taktik belli artık dostDeli gibi takip ederim alınmam. Şu konuda 4 mesaj var bugün alınmışız . @qguzh4nn0 dost keşke direk özelden yazaydın listeye almayıp🤣
aga kac sayfadır burdayım haksızlık bu bencekral sen sonradan gelmişsin ama
O vip kontenjanindan giriş yapmış dostSen yoksun evet puhaha seni koymuş beni bastan koymamis piahha
La beni niye uyarmadinkral sen sonradan gelmişsin ama
ali haklı olabilirsin başından beri takip eden 7 kişi seçtim 4 kişi de ozi ekledi ben yeni kalkmıştım rol yapılırken rol içinde olsaydım en fazla 5 kişi seçerdim benim gibi takip edenaga kac sayfadır burdayım haksızlık bu bence
Gece çok kazandın o sana iki gün yeter dedimLa beni niye uyarmadin)
Ocak başında uyumusum..d
Tünaydın millet...bolsanslar...dd
Sende vardın dost adam zaten 3 kisi dedi 10 kisiye veriyor seni de bos çevirmez eminimyapacaksanız adam akılı yapın su isi aga
Lan yap işte amq@parsens @qguzh4nn0 beyler çok kişi var daha dikkatli bi arkadaş dağıtımı yapsa olur mu?
Torpil kontenjanından yazmış 3 kişiyi. Ayrı şekilde Usulca dm den yazsa olacaktı🤣Sen yoksun evet puhaha seni koymuş beni bastan koymamis piahha
Güneş doğmadan sıfırlayıp çıplak uyumazsak yakışmaz bize dedik..ağ şansı gülmüyor be ferhatimGece çok kazandın o sana iki gün yeter dedim![]()
Aynen senin listenin fazlasi var eksigi yokali haklı olabilirsin başından beri takip eden 7 kişi seçtim 4 kişi de ozi ekledi ben yeni kalkmıştım rol yapılırken rol içinde olsaydım en fazla 5 kişi seçerdim benim gibi takip eden
@sinansrml63 yapsin bence@parsens @qguzh4nn0 beyler çok kişi var daha dikkatli bi arkadaş dağıtımı yapsa olur mu?