- 42,531
- 41,466
- 113
@Erhan2121 tek başına 10 adam zaten dost@qguzh4nn0 liste yaptırma kimseye zaten 10 kişi var yok takip eden sen ulaşırsın kanka konuyu kitler adminlere
@Erhan2121 tek başına 10 adam zaten dost@qguzh4nn0 liste yaptırma kimseye zaten 10 kişi var yok takip eden sen ulaşırsın kanka konuyu kitler adminlere
Puhhjjaaa kormusun sen@Hayat1kumar @masoud26 @ahmetc10 @Ferdinyoo @Muhammets10 @haydarigeceler @zeisy @sinansrml63 @Marley15 @Beşiktaş ben 7 kişiyi sürekli takip ederken gördüm başından beri 3 kişiyide ozi gördüklerinden söyledi kazanan arkadaşlar bunlar. kimse alınıp gücenmesin
İban kime atalım kanks@Hayat1kumar @masoud26 @ahmetc10 @Ferdinyoo @Muhammets10 @haydarigeceler @zeisy @sinansrml63 @Marley15 @Beşiktaş ben 7 kişiyi sürekli takip ederken gördüm başından beri 3 kişiyide ozi gördüklerinden söyledi kazanan arkadaşlar bunlar. kimse alınıp gücenmesin
önceki sayfaya bakPuhhjjaaa kormusun sen
Görmedim ben herkese bol şans dostla r@parsens liste yapıyor kanks
Senin 7 kişinin içinde nasil olmadım ben ona çok şaşırdım 70 msj attım bu konuda beni nasil görmedin ciddenönceki sayfaya bak![]()
Ne payfix ne papara var iban versek olur mu pars@Erhan2121 birde bunu ekledi 11 vericekmiş
kanka 15. sayfaya kadar başından beri burdda olup yazanları yazdım sonra kalanı sen ekle dedim oziyeSenin 7 kişinin içinde nasil olmadım ben ona çok şaşırdım 70 msj attım bu konuda beni nasil görmedin cidden
biz yokuz q kanka nasıl is anlamadımSenin 7 kişinin içinde nasil olmadım ben ona çok şaşırdım 70 msj attım bu konuda beni nasil görmedin cidden
Tesekkurler@Hayat1kumar @masoud26 @ahmetc10 @Ferdinyoo @Muhammets10 @haydarigeceler @zeisy @sinansrml63 @Marley15 @Beşiktaş ben 7 kişiyi sürekli takip ederken gördüm başından beri 3 kişiyide ozi gördüklerinden söyledi kazanan arkadaşlar bunlar. kimse alınıp gücenmesin
kral sen sonradan gelmişsin amabiz yokuz q kanka nasıl is anlamadım
Knka dağıtımla beni uğraştırmasan olur mu cansın 😅@ahmetc10 oziye özelden iban at dağıtımı sen yap
Deli gibi takip ederim alınmam. Şu konuda 4 mesaj var bugün alınmışız . @qguzh4nn0 dost keşke direk özelden yazaydın listeye almayıp🤣@Hayat1kumar @masoud26 @ahmetc10 @Ferdinyoo @Muhammets10 @haydarigeceler @zeisy @sinansrml63 @Marley15 @Beşiktaş ben 7 kişiyi sürekli takip ederken gördüm başından beri 3 kişiyide ozi gördüklerinden söyledi kazanan arkadaşlar bunlar. kimse alınıp gücenmesin
Knka başka biri yapsa olur mu çok kişi var@ahmetc10 iban şal bana kardesm cekimverdm San a. Atacam sende arjadaslara
Kesene bereket dostum 😎@ahmetc10 iban şal bana kardesm cekimverdm San a. Atacam sende arjadaslara
o sonradan ekledi seni içinden gelmiştirDeli gibi takip ederim alınmam. Şu konuda 4 mesaj var bugün alınmışız . @qguzh4nn0 dost keşke direk özelden yazaydın listeye almayıp🤣
Kesene. Bereket@ahmetc10 iban şal bana kardesm cekimverdm San a. Atacam sende arjadaslara