- 28,418
- 27,758
- 113
Adam 10 kisiye verecek zaten zaten konuyu takip eden kimsede para da yoktur adam cömert çıktıZaten 1. Maç geldikten sonra millet gelmeye başladı yine ilk maçtan listeyi kapatmak lazimdi aslinda
Adam 10 kisiye verecek zaten zaten konuyu takip eden kimsede para da yoktur adam cömert çıktıZaten 1. Maç geldikten sonra millet gelmeye başladı yine ilk maçtan listeyi kapatmak lazimdi aslinda
Ben kimse almasın demedim ki dostum bı daha oku istersenAdam 10 kisiye verecek zaten zaten konuyu takip eden kimsede para da yoktur adam cömert çıktı
Kesene bereketHepimiz kardeşiz herkes baş tacı ama 2.3 dedim 10 kişiye vercem herkes hakkını helal etsn
eywallahHepimiz kardeşiz herkes baş tacı ama 2.3 dedim 10 kişiye vercem herkes hakkını helal etsn
1 adim şartı yok rollingde dost en cok takip eden kişiler seçilir zatenBen kimse almasın demedim ki dostum bı daha oku istersen
Emeğine sağlık aslanım şansın daim olsun ve bizlere de bulaşsın 🥰@parsens liste yapıyor 2.3 arkadaş dedm ama 10 kişiye 250 aticam dostlar
Bana 269tl@parsens liste yapıyor 2.3 arkadaş dedm ama 10 kişiye 250 aticam dostlar
Helal olsunHepimiz kardeşiz herkes baş tacı ama 2.3 dedim 10 kişiye vercem herkes hakkını helal etsn
Bekliyoruz dostlistede olmamız lazım aga bizim
Osimhen gelmez boşa bekleme kanka puhahabekliyoruz aga seni
wallaha bilmiyorum kanka gelir gelmez bekliyoruzOsimhen gelmez boşa bekleme kanka puhaha
@parsens liste yapıyor kanks@qguzh4nn0 liste yaptırma kimseye zaten 10 kişi var yok takip eden sen ulaşırsın kanka konuyu kitler adminlere
@Erhan2121 birde bunu ekledi 11 vericekmiş@Hayat1kumar @masoud26 @ahmetc10 @Ferdinyoo @Muhammets10 @haydarigeceler @zeisy @sinansrml63 @Marley15 @Beşiktaş ben 7 kişiyi sürekli takip ederken gördüm başından beri 3 kişiyide ozi gördüklerinden söyledi kazanan arkadaşlar bunlar. kimse alınıp gücenmesin