- 28,418
- 27,758
- 113
1 adim daha var galibaŞimdi Oğuzhan arkadaşa kaldık bakalım kimi seçecek kırılmak yok bekliyoruz Oğuzhan 🌹😂
1 adim daha var galibaŞimdi Oğuzhan arkadaşa kaldık bakalım kimi seçecek kırılmak yok bekliyoruz Oğuzhan 🌹😂
Allah aşkına gitme knka dur burda 🤣 🤣Konuya girip bi totem yapayım dedim rol bitecek birazdan puahha
Yok yaw hedefe ulaşıldı diye biliyorum1 adim daha var galiba
Soğutmadan ahahaaseriden getirelimmm
Senin dun rolun başarılı gecmisti ne oldu kaybettin galibaAllah aşkına gitme knka dur burda 🤣 🤣
3 adımdı kankaYok yaw hedefe ulaşıldı diye biliyorum
En çokta sen kirilirsin gibime geliyorŞimdi Oğuzhan arkadaşa kaldık bakalım kimi seçecek kırılmak yok bekliyoruz Oğuzhan 🌹😂
Kumarin kotu sonunu merak ediyorsaniz bu vatandaşa ve @Erhan2121 adli vatandaşa bakinizTebrikler
Knka 1 k çektim 4 kişinin parasını attım. 1.8 k yı kaybettim maalesef sıfırımSenin dun rolun başarılı gecmisti ne oldu kaybettin galiba
Reis bence o maç iy 2-0Doğru Mamicim aynen öyle ilk yarı 2.5 üst dermiş birde ouuuff
Yok onlar stok yapıyor ekip olarak dost gece 3 gibi toplanıp paylaşıyorlar ertesi gün dewam keSenin dun rolun başarılı gecmisti ne oldu kaybettin galiba
buda geldi kanka1 adim daha var galiba
Evet beni gorun de kumarı bırakın milyon dolar kaybettim kumar çok can yakar aman diyim fazla kapılmayınKumarin kotu sonunu merak ediyorsaniz bu vatandaşa ve @Erhan2121 adli vatandaşa bakiniz