- 103,136
- 58,257
- 113
Dep cok baskin oynuyor
Seyirci yoktu maalesef o yuzden kimseye göndermedim ve slotta 1k yapip konu acarim dedim oda gitti vallaSeyirci yok diye iptal ettiğin maçtek başına savundum kaleyi
![]()
Yok bee hacim adam illa papara diyor demekki calisiyorSeni kekliyor o dost papara kapandiki![]()
Ah o slot yokmu hepimizin hazin sonuSeyirci yoktu maalesef o yuzden kimseye göndermedim ve slotta 1k yapip konu acarim dedim oda gitti valla
Puahah iyilik yap iste sen iyilik yapmayı seversin kanka talep etmek bize yakismazKac gelecekmis sigara komisyonu var mu tfgf
Papara artik riskli is olur mu komisyonsuz riskli isler hggFaturami odicem dostum wifi aramaktan perişan oldum komisyon istiyorsan başkasına soyliyim
kanka bunlardan bi cacık olmazSeyirci yoktu maalesef o yuzden kimseye göndermedim ve slotta 1k yapip konu acarim dedim oda gitti valla
Bn yardimci olurdum ama ben siteden bile paparaya cekim yapmiyorum artik.ppara cok sakat bildigin saatli bombaPapara lazım malesef arkadaş paparadan gondericekmis.illa yoksa bende ibanima göndermek istiyorum . Paparasi olan var midir
5 dk ya geri kaybedecek kumarbaza iyilik mi yapilir ggtPuahah iyilik yap iste sen iyilik yapmayı seversin kanka talep etmek bize yakismaz
2 gün once 200 lira attim 9k yaptim fatura felan ödedim ilaç gibi gelmisti tekrar sansimi denim dedim bu kez olmadi valla dostAh o slot yokmu hepimizin hazin sonu
Gerek yok kral başka yöntem denesinBn yardimci olurdum ama ben siteden bile paparaya cekim yapmiyorum artik.ppara cok sakat bildigin saatli bomba