- 11,505
- 10,019
- 113
beyler sakin gitsin 6daki maçlara bakacak
yapıştırrr kankssBeyler 3 son adım gelecek ama 6 maçlarina gelecek
Bol şans kralBeyler 3 son adım gelecek ama 6 maçlarina gelecek
Yarım saat çay molasi ddBeyler 3 son adım gelecek ama 6 maçlarina gelecek
Paramı versinler dost ahmet bir adım yapıp öyle dağıtacak. Paramı geri istiyorum paramı geri is-ti-yo-rumBu adamı kırmayın adam gibi adam
BeklıyozBeyler 3 son adım gelecek ama 6 maçlarina gelecek
ne adımı la knka 🤣🤣Paramı versinler dost ahmet bir adım yapıp öyle dağıtacak. Paramı geri istiyorum paramı geri is-ti-yo-rum
Öyle iş olmaz sana göndermesi lazım Ahmet gönder bu adamın parasını bak Kulağını keserimParamı versinler dost ahmet bir adım yapıp öyle dağıtacak. Paramı geri istiyorum paramı geri is-ti-yo-rum
HahahahaaaParamı versinler dost ahmet bir adım yapıp öyle dağıtacak. Paramı geri istiyorum paramı geri is-ti-yo-rum
Lan Ben de diyorum bu Ahmet nerede rolü takip ediyordun Ha Burada Hiç etiket de atmıyorsun 😄😄ne adımı la knka 🤣🤣
para gelsin dağıtıcam hemen
lan 😂😂Öyle iş olmaz sana göndermesi lazım Ahmet gönder bu adamın parasını bak Kulağını keserim
Benim paramı ver kardeşim 2. Adımı yapma artık 🤣🤣ne adımı la knka 🤣🤣
para gelsin dağıtıcam hemen
Ahahahahahah🤣🤣🤣Öyle iş olmaz sana göndermesi lazım Ahmet gönder bu adamın parasını bak Kulağını keserim
para gelsin yollayacam gardaşımmmBenim paramı ver kardeşim 2. Adımı yapma artık 🤣🤣
Bence zevkine bı 300 400 gayme yapıştırılır bende inanıyorum gelecek bir gol daha karar mekanizması sensin elbetteBu maçta 1 gol daha olacak ama riske etmiyecegim hepimiz kazanalm
@qguzh4nn0 adamın parasını gönder sen de 😃para gelsin yollayacam gardaşımmm