- 11,433
- 9,981
- 113
Yalan olduk yine
Yalan olduk yine
Futbol pişmanlıktırYalan olduk yine
sen helal et denedin en azından ozi elbet bir günOlmadı beyler hakkınızı helal edin lose
Varsa helaldirOlmadı beyler hakkınızı helal edin lose
Sağlık olsunOlmadı beyler hakkınızı helal edin lose
Geçmiş olsun brocan üzdü ben 1100 yaptım valla yine oldu keşke senle bi Dm trafiği yapaydık 🥺🥺Olmadı beyler hakkınızı helal edin lose
Eyvallah dostGeçmiş olsun brocan üzdü ben 1100 yaptım valla yine oldu keşke senle bi Dm trafiği yapaydık 🥺🥺
Trafik polisi de mi oldun.Geçmiş olsun brocan üzdü ben 1100 yaptım valla yine oldu keşke senle bi Dm trafiği yapaydık 🥺🥺
Fearjr Bu forumda zengin olacak ilk kişi sensin. İçimden bi his öyle söylüyorGeçmiş olsun brocan üzdü ben 1100 yaptım valla yine oldu keşke senle bi Dm trafiği yapaydık 🥺🥺
İzle izle gözlük te tak belki takımlar eser 🤣geçmiş olsun bugünlük yeter bu kadar ben 1 haftada koyucam parayı internette hala sıkıntı var maçları izleyemiyorum izleyip oynayacağım
Zengin olmadığımı nereden çıkardın 🤣🤣🤣Fearjr Bu forumda zengin olacak ilk kişi sensin. İçimden bi his öyle söylüyor
IQ seviyemi düşürüyorsun be kardeşim git biraz kitap oku kültürlen böyle insanlara salça olup ağzınla huüğ hueğ diye gülüyorsundur birde sen şimdi sen bu yaşa kadar nasıl yaşadın acaba merak ediyorum çok mu dışladılar seni yazık ya üzülüyorum şu halineİzle izle gözlük te tak belki takımlar eser 🤣
Hani kolombiyalilar esiyordu ne olduIQ seviyemi düşürüyorsun be kardeşim git biraz kitap oku kültürlen böyle insanlara salça olup ağzınla huüğ hueğ diye gülüyorsundur birde sen şimdi sen bu yaşa kadar nasıl yaşadın acaba merak ediyorum çok mu dışladılar seni yazık ya üzülüyorum şu haline![]()
muhattap almıyorum seni sabaha kadar yaz kardeşim karşıma bardağı konuşsam belki bardağa faydam dokunur ama sana dokunmazHani kolombiyalilar esiyordu ne oldu
😎😎muhattap almıyorum seni sabaha kadar yaz kardeşim karşıma bardağı konuşsam belki bardağa faydam dokunur ama sana dokunmaz![]()