- 23,175
- 21,598
- 113
Sen onun gibi olamazsın kankaBende wasil gibi kendi paramla oynamicam artık
Sen onun gibi olamazsın kankaBende wasil gibi kendi paramla oynamicam artık
Dede değil ben egt oynuyorum dede bos valla sadece tip tip bakıyor elini kolunu hiç oynatmıyor
Tebrikler 🍾 exkankamVerdim çekimi bekliyom 🙏
Yetişemedik Tebrikler quiz abiVerdim çekimi bekliyom 🙏
70k yakin para vermis la neden çekmedin kiHafta sonu çekmedim su parayı hatırladıkça telefonu firlatasim geliyor![]()
Gates of Olympus Super Scatter 4816x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!www.pplink.social
Bu soruyu bende hala kendime soruyorum cevabını bı turlu bulamıyorum70k yakin para vermis la neden çekmedin ki
Yani 70k para vermis hani hedefin neydiki senin de çekmedin o parayı çok ilginç vallaBu soruyu bende hala kendime soruyorum cevabını bı turlu bulamıyorum
İbann nnYani 70k para vermis hani hedefin neydiki senin de çekmedin o parayı çok ilginç valla
Vardı bı dusuncemde saçmaydı aman kazanırız yine bı gün takılı kalmamak lazimYani 70k para vermis hani hedefin neydiki senin de çekmedin o parayı çok ilginç valla
Para 10 K olmuştu.Brezilya'da 2 ledi ipneee Erhan @Erhan2121 😂😂
Azlan önce yetin dost ilerde emin ol daha çok para görürsün aldığına bak sen giden zaten gitmistirBrezilya'da 2 ledi ipneee Erhan @Erhan2121 😂😂
Orası öle ama 70k de bir anda kaybetmek koyar insana ben gecen sene ole paralar kaybettim ki 3 ay kendime gelemedim dostVardı bı dusuncemde saçmaydı aman kazanırız yine bı gün takılı kalmamak lazim
Kanka bırakmadıgimiz sürece bu olaylari her zaman yasiyacaz burda herkes eninde sonunda güzel para kazaniyor ama işte geri veriyoruz sıkıntı ordaOrası öle ama 70k de bir anda kaybetmek koyar insana ben gecen sene ole paralar kaybettim ki 3 ay kendime gelemedim dost
Tebrikler hani bize yok mu