- 43,114
- 42,175
- 113
Hoşgeldin zengin dost sanki Robin hood gibi daldın konuyaŞansın bol olsun dostum
Hoşgeldin zengin dost sanki Robin hood gibi daldın konuyaŞansın bol olsun dostum
Yok la zırnık yok götümde ki delik Moskova dan gözüküyorBu karagalak ve Oğuzhan bi isler çeviriyor gibime geldi karagalak hareket ve tavırları cok değişik geldi bana dost
Özele girer dost biz karismayalimBu karagalak ve Oğuzhan bi isler çeviriyor gibime geldi karagalak hareket ve tavırları cok değişik geldi bana dost
Saol dostmŞansın bol olsun dostum
Yalan deme az önce beşyüz attın ya amk 😂😂😂😂😂Yok la zırnık yok götümde ki delik Moskova dan gözüküyor
Doğru yarim saat once durumunu söyledin bana zaten de sanki kupon sahibi senmişsin gibi hal ve tavırlara girdin o kısmını anlamadimYok la zırnık yok götümde ki delik Moskova dan gözüküyor
Pü seninde yalancı abdülhamid'i savunan gappe 🤣🤣Yalan deme az önce beşyüz attın ya amk 😂😂😂😂😂
Yok yok kardeşim o benm.onun olsun kupon hiç sorun yokDoğru yarim saat once durumunu söyledin bana zaten de sanki kupon sahibi senmişsin gibi hal ve tavırlara girdin o kısmını anlamadim
Ozi yaparsa ben yapmışım demektir ben yapmışsam ozi yapmış demektirDoğru yarim saat once durumunu söyledin bana zaten de sanki kupon sahibi senmişsin gibi hal ve tavırlara girdin o kısmını anlamadim
Hahahah 😂😂😂Pü seninde yalancı abdülhamid'i savunan gappe 🤣🤣
Gözlerinde ban sevdası görüyorumPenaltı verdi sik vardı korner oynadın
Gönlü zengin demek istedin kardeşim galiba 🫡Hoşgeldin zengin dost sanki Robin hood gibi daldın konuya![]()
Bişey olmaz o kadarcık ya inşallahGözlerinde ban sevdası görüyorum
Tam onu yazıyodumZaten bizdeki bu gudubetlikle.bi tane.korner.olmado.amk.😂😂
Korner gelirZaten bizdeki bu gudubetlikle.bi tane.korner.olmado.amk.😂😂
Korner için atak lazım, şut lazım pozisyon lazım Arjantin ligine iy 3.5 kart alsan daha makbul 😅Zaten bizdeki bu gudubetlikle.bi tane.korner.olmado.amk.😂😂
Korner gelirse gol de gelir erhoKorner gelir
Golden mantıklı geldi kardo valla banaKorner için atak lazım, şut lazım pozisyon lazım Arjantin ligine iy 3.5 kart alsan daha makbul 😅