- 15,193
- 10,603
- 113
Messi bizi üzdü adaş şov yapacam ayaginaO gece bu gece değil sanırım adaş yine
Messi bizi üzdü adaş şov yapacam ayaginaO gece bu gece değil sanırım adaş yine
Valla ben sak diye birakirim kanka ama o kadar para yedirdik 3 5 alalim kafasindayiz. Bu kafada iyi bi kafa degil gibi ama hayirlisi bakalimBen parayı bulmak istemiyorum artık ben hakkat birakmak istiyorum artık mutlu olmak istiyorum
Kumarla inatlasirsan sen zararli çıkarsınValla ben sak diye birakirim kanka ama o kadar para yedirdik 3 5 alalim kafasindayiz. Bu kafada iyi bi kafa degil gibi ama hayirlisi bakalim
İzliyordum. 😂Az önce Messi'nin yaptığını görsen ana avrat kayardin
Bırak şimdi Messi yi nerde kaldi ikinci adım aqPiccx Messi atti
Dogru kanka oyle. Oyle de olmaya devam ediyor. Saka maka omrumuz gitti laKumarla inatlasirsan sen zararli çıkarsın
Vallah giden paralara üzülmüyorum bak uzuluyorsam serefsizim yapabilecekken yapamadığım yaşayamadigim şeylere üzülüyorumDogru kanka oyle. Oyle de olmaya devam ediyor. Saka maka omrumuz gitti la
Kanka bizim durumumuzda ki insanlarin uzulecegi en son sey para. Arkadasliklar,dostluklar bitti. Yaslandik. Dedigin gibi yasayamadik amk. Onumuze bakacaz mecburVallah giden paralara üzülmüyorum bak uzuluyorsam serefsizim yapabilecekken yapamadığım yaşayamadigim şeylere üzülüyorum
Kupon sonuçlanmadı kiAdaş atlanta indiana wnba basket maçı 3.ceyrek hangi barem olursa olsun üst al @qguzh4nn0
Aynen öyle kanka geçmişe takılı kalırsak olmaz mecbur önümüze bakacaz yapacak bişey yokKanka bizim durumumuzda ki insanlarin uzulecegi en son sey para. Arkadasliklar,dostluklar bitti. Yaslandik. Dedigin gibi yasayamadik amk. Onumuze bakacaz mecbur