- 6,013
- 4,303
- 113
Ben talibim 😅Tm gör bakalım konudan 2 tane arkadaşı sende yap güzelliğini 🙏🙏
Ben talibim 😅Tm gör bakalım konudan 2 tane arkadaşı sende yap güzelliğini 🙏🙏
Bol şanslar dostum sanadaDaha gelmedi benim kupon 2 maçın daha var
Ölen oldu maalesef fabrikada vinç kullanıyorum arkadaş hapis cezası aldı. Elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum.Aynen öyle kank senin iş bide tehlikeli eşya taşıma Vinci kullanıyorsan adam öldürürsün dikkatsizlikle aman dikkat
Alın terin varmış ne güzel,,sii et kumariBenim de borcum harcım yok zaten ama hayatımı idame ettirebilmek için çalışmak da zorundayım. İşim de kolay değil dikkat gerektiriyor vinç kullanıyorum çoğu zaman az uykuyla gidiyorum ama bu kumar mereti tüm uyku düzenimizi bozuyor maalesef. İhtiyacım olduğu için oynamıyorum ama oynadığım için kendimi zora soktuğum anlar oluyor. Bizimki de böyle bi manyaklık işte.
Ölen oldu maalesef fabrikada vinç kullanıyorum arkadaş hapis cezası aldı. Elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum.
Onu asıl borcu olmayanlar yapamıyor işteAlın terin varmış ne güzel,,sii et kumari
Götüm çıkıyor valla kardeşim parayı kazancam diye. Çoğunu eve veriyorum zaten. Kalanla işte benim de tek zevkim bu olduğu için oyun çeviriyorum napayım.Alın terin varmış ne güzel,,sii et kumari
Bilirim doğru diyonGötüm çıkıyor valla kardeşim parayı kazancam diye. Çoğunu eve veriyorum zaten. Kalanla işte benim de tek zevkim bu olduğu için oyun çeviriyorum napayım.
Borcum yok dediği için dedimOnu asıl borcu olmayanlar yapamıyor işte
Yani aslında bi aktivite olsa sosyal çevre vs bırakırsın daBorcum yok dediği için dedim
Ben inanmıyorum bolsansEvet beyler son Adım bu hepimize bol şans ben inanıyorum
SaplaaaEvet beyler son Adım bu hepimize bol şans ben inanıyorum
Ben inanmakla inanmamak arasındayım bol sansEvet beyler son Adım bu hepimize bol şans ben inanıyorum
Sen iflah olmaz bir kumarbazsin bu nasıl son adım😅Evet beyler son Adım bu hepimize bol şans ben inanıyorum
Ben deistim skor var ama ilk yarı yok gibi 🤣🤣Evet beyler son Adım bu hepimize bol şans ben inanıyorum
Hahaha 😂😂Ben inanmıyorum bolsans
İzleyin smdi 10 dk da curcuna olacak bura 😂😂Sen iflah olmaz bir kumarbazsin bu nasıl son adım😅
net gelir favori 1.5 üstçüm 🍀🙏Evet beyler son Adım bu hepimize bol şans ben inanıyorum