- 36,929
- 37,099
- 113
he ya bende ona bakıyordum şimdi 4 dkda 2 gol atmışlar umarım yerlerpachuca p*çlerini görüyonmu 51-55 de atmışlar mk cckları
he ya bende ona bakıyordum şimdi 4 dkda 2 gol atmışlar umarım yerlerpachuca p*çlerini görüyonmu 51-55 de atmışlar mk cckları
la son adımı sktler ya görmedin mi önceki roldehe ya bende ona bakıyordum şimdi 4 dkda 2 gol atmışlar umarım yerler
iy gol atamadı tacocu p*çlerla son adımı sktler ya görmedin mi önceki rolde![]()
Bu Meksikalılar tam lavuk pislik hepsi adamlara devlet karışmıyor ya ne ararsan var şerefsizlerde2 gol atmış o evlatları görüyon mu ilk yarı dağa taşa vur senin şikenin amk ben orrrrrr evladı Meksika inşallah Trump füze atar bunlara
la niye görmiyimla son adımı sktler ya görmedin mi önceki rolde![]()
Nası gideyim sinerjiye biz peki Türkiye olarak o evlatlarına savaş açamıyoz mu siksek şu kızılderili itlerila adam kazandırmak için size de kendine de 4. adıma gitti haydi biraz sinerji getirelim bunu
O köşe vuruşu askısıdır
Sabah iyi yalıyordun siteyi 100 lira için. Acıdım sana o an. Ama bir o kadar da komikti baya güldüm sana 😀😂😂😂İşler kesat galiba