Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pusulabet - JojoBet Atışması

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,877
3,084
113

soypatates

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,847
758
113
Jojo sosyal takip bu kadarmi yane 1000 tlbgubluk yatircaz demi
çekilişin olduğu gün yatırmalısın

💎 Ödülü kazanmak için çekiliş yapılan Pazartesi-Perşembe-Cuma günleri Jojo’ya en az 1000₺ yatırım yapmış olmanız gerekmektedir. Yatırım yapmamış üyelerimiz yarışmayı kazansalar bile ödüle hak kazanamayacaklar. Geçerli yatırımlara 'arkadaşa gönder seçeneği' ile yapılan işlemler dahil değildir.

Karakurtmehmet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
675
171
43

💎 Ödülü kazanmak için çekiliş yapılan Pazartesi-Perşembe-Cuma günleri Jojo’ya en az 1000₺ yatırım yapmış olmanız gerekmektedir. Yatırım yapmamış üyelerimiz yarışmayı kazansalar bile ödüle hak kazanamayacaklar. Geçerli yatırımlara 'arkadaşa gönder seçeneği' ile yapılan işlemler dahil değildir.
Bence yatırm almak için faso fiso. Yatırımsız yapsınlar madem amaç dağıtım yapmak ise

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,877
3,084
113

Bende baktun arkadas gonder. Olmuyor vagectim ben arkadas gonder ile islemlerimi yapiyorum parolapara paratim hesablarini cok kullanmiyorum goze gelmesin diye

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
eski halini biliyorum ama alt yapı everymatrix bu altyapıdayken bence büyük paraları da öderler sicillerini düzelttiler gibi geliyor bana
e yani jojo ve holi olamaz zaten ama güzel ilerliyorlar bu 50k dağıtma işini jojodan haftalar önce tek pusula çıkarttı
Pusula gelmeyecek özel oranları açmasıyla biliniyor dost ama düzelttiler imajlarını biraz da olsa, luna gawatları vardı onlar hala aynı devam ediyor

gknckr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
286
56
28
Şans bizede vururmu bu ikisi atisirken

soypatates

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,847
758
113
holigan mermere vurur falan dedik jojo 75 kişiye 50k verior holi 10 bide 1k yat istior
bunların da kasa boşaldı herhalde
1751208733049.png

dsezgin

Dili Yok Kaderin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
962
113
Every matrix ler içinde şuan abone sayısı son 1 ayda en fazla artan pusulabettir kaşmer falan ama bonus özel oran bedava kod vs vs bu yönlerden diğerlerinden 2 , 3 adım önde 1 ay öncesine kadar tlgrm abonesi 50K şimdi 100K yaklaştı iyi çalışıyorlar:)

soypatates

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,847
758
113
Every matrix ler içinde şuan abone sayısı son 1 ayda en fazla artan pusulabettir kaşmer falan ama bonus özel oran bedava kod vs vs bu yönlerden diğerlerinden 2 , 3 adım önde 1 ay öncesine kadar tlgrm abonesi 50K şimdi 100K yaklaştı iyi çalışıyorlar:)
pusula spor kanalına katılma şartı var orada 20k kişi var çıkması en muhtemel de yine pusula oluyor zaten
en az üye ve yat şartı olmadığı için

Cripton123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,032
457
83
hepsinin slotları bok gibi nadir yüksek x kazanıyosun leş oeler

ygt4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,470
1,401
113
004317 son 4 bildik 1mden kaç para düşer acaba :D 954317 yaptıydık Adsız.png

yerim26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
251
55
28
Pusulabet ve jojobet bu iki hesabı guncel giris adresini nereden takip ediyorsunuz arkadaslar telegramda twiterda bulamadim ben