Salı saat 14:36'de #1 W Woodyhood Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 500 276 63 Arkadaşlar Takvim Bonusu min yatırım tutarı 500 TL olmuştur. Telegram adreslerinde belirtmişler. Ona göre yatırım yapın.
Arkadaşlar Takvim Bonusu min yatırım tutarı 500 TL olmuştur. Telegram adreslerinde belirtmişler. Ona göre yatırım yapın.
Salı saat 15:06'de #2 W worexpro Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,451 479 83 Woodyhood' Alıntı: Arkadaşlar Takvim Bonusu min yatırım tutarı 500 TL olmuştur. Telegram adreslerinde belirtmişler. Ona göre yatırım yapın. Genişletmek için tıkla ... Bende dün 250 yatırdım gece bir baktım yok cansız desteğe ama avrat düz gidip kapattım g..leri kalktı ama bir ton yatırım kaybetti gerizekalılar
Woodyhood' Alıntı: Arkadaşlar Takvim Bonusu min yatırım tutarı 500 TL olmuştur. Telegram adreslerinde belirtmişler. Ona göre yatırım yapın. Genişletmek için tıkla ... Bende dün 250 yatırdım gece bir baktım yok cansız desteğe ama avrat düz gidip kapattım g..leri kalktı ama bir ton yatırım kaybetti gerizekalılar
Salı saat 15:07'de #3 W worexpro Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,451 479 83 Betsmovede bugün yarın aynısını yapar dikkatli olun
Salı saat 15:09'de #4 Passion90 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 16,355 11,461 113 Tam yatırım yapıyordum. Teşekkürler dost