- 32,152
- 23,606
- 113
Arkadaslar aranızda pubg oynayan varmı gunde 1 2 el atıyorum tek sarmıyor herkes farklı yere atlıyor keklık gıbı avlıyor arablar
varsa ekleşelim
ayberk1981Arkadaslar aranızda pubg oynayan varmı gunde 1 2 el atıyorum tek sarmıyor herkes farklı yere atlıyor keklık gıbı avlıyor arablarvarsa ekleşelim
ekledım reısayberk1981
Ekle arada oynarım.
Mobile legends ve arena of valor oynuyorumArkadaslar aranızda pubg oynayan varmı gunde 1 2 el atıyorum tek sarmıyor herkes farklı yere atlıyor keklık gıbı avlıyor arablarvarsa ekleşelim
mobıle legends oynayan arkadaslarım var ama hıc yuklemedımMobile legends ve arena of valor oynuyorum
Bnde pubg hci oynamadım.benin yazdıklarında rütbe falan yükseliyor yükseldikçe oyunlar zrlasiyor dshs iyi oyuncularla oynuyorsun.oda online senin oyun gibi 5er kişilik takımlarla oynniyor ama alan çok daha küçük öyle uçağa binme arabaya binme falan yokmobıle legends oynayan arkadaslarım var ama hıc yuklemedım
senınkınde bastan sona haraket var oda ıyıBnde pubg hci oynamadım.benin yazdıklarında rütbe falan yükseliyor yükseldikçe oyunlar zrlasiyor dshs iyi oyuncularla oynuyorsun.oda online senin oyun gibi 5er kişilik takımlarla oynniyor ama alan çok daha küçük öyle uçağa binme arabaya binme falan yok
Mobil mı?Arkadaslar aranızda pubg oynayan varmı gunde 1 2 el atıyorum tek sarmıyor herkes farklı yere atlıyor keklık gıbı avlıyor arablarvarsa ekleşelim
Evet reıs mobıldeyımMobil mı?
Kullanıcı adı : GSxOSIMHENEvet reıs mobıldeyım
Eklıyorum şimdi ben 2 maç yapıyorum sıkılıp çıkıyorum kalabalıl yerlerde ıyı degılımKullanıcı adı : GSxOSIMHEN
KD : 7
Rütbe : As Otoritesi 17
Ekle oynarız yarın falan 😅