Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet PTT Tebligat

fname55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,363
1,103
113
Arkadaşlar sabbah yine bk gibi güne uyandım ptt tebligat gelmiş muhtarlığa başvurun diye ne olduğunu nasıl öğreneceğim üzerinde Antalya Cumhuriyet başsavcılığı uzlaştırma bürosu yazıyor
Üzüldüğün şeye bak 28 ay kesilmis cezam var cezaevine teslim olmak için tebligat bekliyorum bende

Theadren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,990
4,071
113
Bu kadar korkma dost birşey olmaz ben ayda 3-4 teblikat alıyordum 3 yıl önce şimdi rahat duruyorum

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
310
83
Arkadaşlar sabbah yine bk gibi güne uyandım ptt tebligat gelmiş muhtarlığa başvurun diye ne olduğunu nasıl öğreneceğim üzerinde Antalya Cumhuriyet başsavcılığı uzlaştırma bürosu yazıyor
UYAP vatandaş portaldan bak bu bu kadar zor değil sene 2025

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
310
83
Böyle şeyler icinbtebligat peşinde kosturuyorsunuz şaşırıyorum teknoloji çağındayız arkadaslar UYAP a git herşeyi gör

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,739
4,580
113
Af yok dostum bakanı dinledim sadece 4/4ler 4/3 yaticak benim gibi ikinci kez mukerirler
Sen bekle dostum bırak bakanı bakan çıkıp af var diyecek hali yok öyle bişey dese herkes gider birini vurur af çıkacak diye rahat ol sen teslim olma tabi 2023 öncesi ise suçun

hkbets

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
91
40
18
İcra varsa e devlete düşüyor..oradan mutlaka kontrol et