- 14,999
- 11,362
- 113
Uzlaştırma dosyası bu daha mahkemeye gitmemiş bir olay
La bu küfür mevzusu değilmiMotoruna çarpmıi birisi karşı taraftan 10k istemiş ara bulucu da sana döncem demiş
Yok kurye bu birisi motoruna çarpıp 10k teklif etmiş arabuluculuk falan girmiş araya bu ayrıLa bu küfür mevzusu değilmi
La gir bak işte evrak lardan onlardan birine mi ait onlardan birine ait değilse türü asliye seç bakOrda iki adet dosyam var onu biliyorum zaten hakaretten
Bu dostumuz çok hayın yaramaz bunun kulağını bi çekmek lazım amaYok kurye bu birisi motoruna çarpıp 10k teklif etmiş arabuluculuk falan girmiş araya bu ayrı
Hakaret davan vardıya dostum unuttun mu ?Arkadaşlar sabbah yine bk gibi güne uyandım ptt tebligat gelmiş muhtarlığa başvurun diye ne olduğunu nasıl öğreneceğim üzerinde Antalya Cumhuriyet başsavcılığı uzlaştırma bürosu yazıyor
Olum türü tek tek seç açık olan bütün davaların son evrağına baksanaBu dosyaya muhtarlığa gitmeden nasıl alacağım ya
Aga dosya sorgulama var ordanda hakaret davası dosyalarım sadece cıkıyor arabuluculuk bastığımda çıkan birşey yokLa gir bak işte evrak lardan onlardan birine mi ait onlardan birine ait değilse türü asliye seç bak
Allah razı olsun aga 1.30 da mesai açılıyor bakalım neyin nesidir kalbim küt küt atıyoŞöyle konuları gördükçe gerim gerim geriliyorum dost
Umarım bir şey çıkmaz @TheMachine
Adamın davalarını siz daha iyi takip etmişsiniz 🤣🤣Hakaret davan vardıya dostum unuttun mu ?
Knka onunla uzlaşma yapmadım onun mahkemesi açıldı asliye ceza mahkemesi diye bu farklı bir olay galibaHakaret davan vardıya dostum unuttun mu ?
Kanka uzlaştırma için çağırıyorlar biri mi yine şikayet etmiş beni acabaSıkıntılı bi şey olsa muhtarlığa gel demezler zaten kanka gelip seni alırlardı o yüzden rahat ol 😅
Yine mi küfür ettin birisine ?Kanka uzlaştırma için çağırıyorlar biri mi yine şikayet etmiş beni acaba
Hiç bilmiyorum ki aga ama normalde aramaları lazım değilmidirYine mi küfür ettin birisine ?
Bilmem belki İzmir’de asansör de münasebette bulunduğun adamdır 😅Kanka uzlaştırma için çağırıyorlar biri mi yine şikayet etmiş beni acaba
Psikolojim hiç iyi değil beBilmem belki İzmir’de asansör de münasebette bulunduğun adamdır 😅