- 6,372
- 2,673
- 113
Valla öyle millette kafa yokMemleket te o kadar salak var ki normal kandirilmalari millet bedavadan milyoner oluyor üstelik yanlarına kalıyor biz boşa çalışıyoruz
Haklısın vallaMemleket te o kadar salak var ki normal kandirilmalari millet bedavadan milyoner oluyor üstelik yanlarına kalıyor biz boşa çalışıyoruz
Benim dayı oğluna telefon yerine hıyar göndermişlerdi şikayete gitti polise bişey yapamayız dedilerHaklısın valla
🤣🤣 Polisi kriz tutmadı mıBenim dayı oğluna telefon yerine hıyar göndermişlerdi şikayete gitti polise bişey yapamayız dediler
sivri zeka çok bizim ülkede dolandıranamı kızim dolandırılanamı üzüleyim yoksa artık sadece güleyimmi emin değilimEkli dosyayı görüntüle 845861Arkadaşlar sahte linktir bilgilerinizi girmeyin belki aranızda ptt den kargo bekleyen vardır. Orjinal sanar girer. İş yerinden birinin hesaptan para çekildi bilginiz olsun
Mesele o değil bu yapılanların cezası yok herkes dolandırıcı olma peşinde herkes yolunda artık🤣🤣 Polisi kriz tutmadı mı
biraz sert kaçıcak ama bu kadar sivri zeka varken ben bu işlere girenlerede laf etmiyorum artık. dolandırıcı her zaman vardı ama bu kadar sivri zeka yoktu dolandırılıcak. Bakanlık, polis 2 günde bir sms atıyor telefonuma sizden terör örgütüne yardımdan dolayı para isteyenlere karsı dikkatli olun diye. Demekki buna inananlar varki polis ve bakanlık sms atıyor. şimdi ben buna inanıp yüz binlerini dolandırıcıya verene kızarım yani o kadar paran var harcayacak korkundan bunu veriyorsun ama dışarıda aç, fakir, yardıma muhtaca olana dagıtmıyorsun gitsin o paran zatenMesele o değil bu yapılanların cezası yok herkes dolandırıcı olma peşinde herkes yolunda artık
Bu memlekette polis bi bokaa yaramıyor ki anca hava atsınlar millete polisim diye. Hiçbir olayı çözdükleri yokBenim dayı oğluna telefon yerine hıyar göndermişlerdi şikayete gitti polise bişey yapamayız dediler
polis ne yapsın bu kadar aptalca dolandırılmaya ?Bu memlekette polis bi bokaa yaramıyor ki anca hava atsınlar millete polisim diye. Hiçbir olayı çözdükleri yok
Olay olunca da uzaktan siren açıyorlar biz geliyoruz kaçın diye bişey olmasın diye 🤣Bu memlekette polis bi bokaa yaramıyor ki anca hava atsınlar millete polisim diye. Hiçbir olayı çözdükleri yok
Ne demek ne yapsın en başında bişey yapsalardi zaten bu tarz olaylar olmazdı at hapse ver 10 yıl diğerleri cesaret ediyor mupolis ne yapsın bu kadar aptalca dolandırılmaya ?
hırsıza idam versen hırsız yine hırsızlıgını yapar. polis zaten 2 haftada bir bu tarz çeteleri çökertiyor burada polisin yapabileceği artı birşey yok bu arada 10 yılı verecek olanda polis değil hukuktur. gelelim en kolay engelleme yolu her b.ku bildiğini sanan sevgili milletimize bilmediğini öğretmek bunu öğrenirlerse dolandırılmazlardaNe demek ne yapsın en başında bişey yapsalardi zaten bu tarz olaylar olmazdı at hapse ver 10 yıl diğerleri cesaret ediyor mu
bu arada dayı oglunun sahsına karsı herhangi bir kötü lafım yok benim zaten ben kimimki senin akrabana laf edicem ben sadece yasanılan olayın aptalca bir olay oldugunu söylüyorum o kadar. benim ailemdede aynı salaklıgı yapanlar oldu ve ben onlarada yaptıkları hareketin ve yasanılan olayın salakca oldugunu söyledimNe demek ne yapsın en başında bişey yapsalardi zaten bu tarz olaylar olmazdı at hapse ver 10 yıl diğerleri cesaret ediyor mu
Tamam da polis yapacak bişey yok diyeceğine bu şerefsizler kim ulan benim vatandasimla dalga geçiyorlar diyip işlem yapabilirdi onu anlatiyorumbu arada dayı oglunun sahsına karsı herhangi bir kötü lafım yok benim zaten ben kimimki senin akrabana laf edicem ben sadece yasanılan olayın aptalca bir olay oldugunu söylüyorum o kadar. benim ailemdede aynı salaklıgı yapanlar oldu ve ben onlarada yaptıkları hareketin ve yasanılan olayın salakca oldugunu söyledim
Hocam son 2.5 aydır didimdeyim ailemin güzel bir site müstakil evlerinde onlarla kalıyorum hemde kafa dinliyorum büyüksehirden kaçıp geldim bir kaç aylıgına. Arada sırada sahile bira içmeye inerim ve kitap okurum birazdanda inerim zaten. öyle arada sahilde bira içerken görevde olmayan polis arkadaslarda geliyor bara gitmektense öyle denizi izleyip kafalarını dinliyorlar. arada muhabbet koyulasır onlarla ya öyle olaylar anlatıyorlarki dur ben sana bir tanesini anlatayım bu haziranda altım kum plajında bir eleman elinde şarap şisesiyle ölü gibi yatan bir dayıyı öldü zahnetmiş ve ambulansı aramıs sonuç ambulans geliyor sarapcıda yok ben iyiyim filan ambulansa gerek yok diye saglıkcıları gönderiyor basından sonuç ne olmuş biliyormusun polis yani konustugum polisin içinde olan ekip gelmiş endişelenen genci alıp hakkında tutanak yazıp serbest bırakmıslar sebebide hukukta ambulans ve acil sağlık ekibini bosuna rahatsız edenlere tutanak tutulma zorunlulugu varmış. Absürtlüğe bakarmısın burada suç çocukta değil poliste değil burada tek suç böyle absürt hukuk düzenlemesinde. kısacası anlatmak istediğim polis tutukladıgı kadarını tutukluyor serbest bırakan mahkeme ve hukukTamam da polis yapacak bişey yok diyeceğine bu şerefsizler kim ulan benim vatandasimla dalga geçiyorlar diyip işlem yapabilirdi onu anlatiyorum
bu linke inanan dolandirilsin zatenEkli dosyayı görüntüle 845861Arkadaşlar sahte linktir bilgilerinizi girmeyin belki aranızda ptt den kargo bekleyen vardır. Orjinal sanar girer. İş yerinden birinin hesaptan para çekildi bilginiz olsun
Kesin babası veya bir akrabası bu işleri yapıyor. Söyleyince de kızıyorlar 😂Zaten ya banlayin ya içeri atın sizin akliniz öyle çalışıyor artık bu ülkede herşey yasak ama milleti dolandırmak serbest