- 8,877
- 3,084
- 113
Dostlar pttden sms geldi pasaport basvurunuz onaylanmistir diyor ben basvuru felan yapmadim e devlette yok basvuru onayim bidi numarammi vermis nasil bi yol izlemem lazim
Foto ekleyiymiyorim ekran buyuk felan diyorDostlar pttden sms geldi pasaport basvurunuz onaylanmistir diyor ben basvuru felan yapmadim e devlette yok basvuru onayim bidi numarammi vermis nasil bi yol izlemem lazim
Başvuru yapmadiysan es geç linke vs tıklama dolandırıcı.Dostlar pttden sms geldi pasaport basvurunuz onaylanmistir diyor ben basvuru felan yapmadim e devlette yok basvuru onayim bidi numarammi vermis nasil bi yol izlemem lazim
Link varsa tıklama dolandırıcıDostlar pttden sms geldi pasaport basvurunuz onaylanmistir diyor ben basvuru felan yapmadim e devlette yok basvuru onayim bidi numarammi vermis nasil bi yol izlemem lazim
beleşten pasaport kanka bi almanya yap gel bayern maçı falan izlersinDostlar pttden sms geldi pasaport basvurunuz onaylanmistir diyor ben basvuru felan yapmadim e devlette yok basvuru onayim bidi numarammi vermis nasil bi yol izlemem lazim
sil geç neyin yolunu izlicen allasenDostlar pttden sms geldi pasaport basvurunuz onaylanmistir diyor ben basvuru felan yapmadim e devlette yok basvuru onayim bidi numarammi vermis nasil bi yol izlemem lazim
Yanlışlıkla biri numaranı vermiş veya PTT çalışanı numaranı yanlış girmiş olabilir.Dostlar ptt giittim barkod numarasi verdim beni nufuse yolladi nufus
Mudurlugune gittim orda da barkod numarasi verdim baktilar pasaport kocaelide duzenlenmis isim soyisim verdim sizin bilgilerinizle uyusmuyor dedi ozman neden numara geldi bizde bilmiyoruz dedi bende bilgim disinda nasil oluyor dedim sorun yok dediler ciktim oradan
Kral numara onay smsi gerekmiyormuYanlışlıkla biri numaranı vermiş veya PTT çalışanı numaranı yanlış girmiş olabilir.
Örnek olarak adamın tel no sonu 22 ise yanlışlıkla 21 girmiştir
YokKral numara onay smsi gerekmiyormu
Sansa benim numara gelmis nasil numarasa gecen gunde biri garanti benim
Numaranı mı değiştirdin?Sansa benim numara gelmis nasil numarasa gecen gunde biri garanti benim
Numara acmisti
Yok kral numaram bayadir var 3 telefon kullanmiyorum 3 numara var eski hatlar hepsiNumaranı mı değiştirdin?
Oda olabilir bana 800bin tl borcunuz var diye aramıştı
Yok kral dogru smsmis gittimTokatcı
SiklemeDostlar pttden sms geldi pasaport basvurunuz onaylanmistir diyor ben basvuru felan yapmadim e devlette yok basvuru onayim bidi numarammi vermis nasil bi yol izlemem lazim