Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Psikiyatri ve Böbrek Hastasıyım Ney Yapacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,035
1,768
113
Arkadaşlar ben psikiyatri ve böbrek hastasıyım her işte çalışamıyorum fakat biyerde çalışmam lazım yoksa hanım boşayacak beni çok az kaldı engelli statüsünde işkur üzerinden kaç yere basvurduysam hiç dönüş olmadı okullar başlıyacak benim çocuğun kayıt parası lazm anasinifi için kira duruyo ne yapacam Arkadaşlar biri bana parasal anlamda yardım etsin diye veya acindirmak için açmadım konu arkadaşlar sadece ne iş yapacam bilmiyorum fikri olan varmi

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,664
880
113
Arkadaşlar ben psikiyatri ve böbrek hastasıyım her işte çalışamıyorum fakat biyerde çalışmam lazım yoksa hanım boşayacak beni çok az kaldı engelli statüsünde işkur üzerinden kaç yere basvurduysam hiç dönüş olmadı okullar başlıyacak benim çocuğun kayıt parası lazm anasinifi için kira duruyo ne yapacam Arkadaşlar biri bana parasal anlamda yardım etsin diye veya acindirmak için açmadım konu arkadaşlar sadece ne iş yapacam bilmiyorum fikri olan varmi
evden calisilan isler var kariyerden filtrele basvur hepsine reis

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,324
6,599
113
Simit fırınında simit 7.5₺
150 tane simit 1125₺ 15 ₺ den satınca 2500₺ bırakıyor 1125₺ kâr sabah 75 tane akşam 75 tane satıyorsun rahat satılır gerekirse ihtiyacı olan insan esnaflara böyle böyle durumum var dediğin zaman zaten alırlar ben çok simit sattım zamanında azim edersen 250 simit bile satarsın
Dene boş durmayla forumdan bir cacık çıkmaz Allah'a büyük konusmaym çocuğumun rızkını bulamıyorsam gider tek tek o esnaflara yalvarır su simit satar yinede bu duruma düşürmem kendimi

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,035
1,768
113
Simit fırınında simit 7.5₺
150 tane simit 1125₺ 15 ₺ den satınca 2500₺ bırakıyor 1125₺ kâr sabah 75 tane akşam 75 tane satıyorsun rahat satılır gerekirse ihtiyacı olan insan esnaflara böyle böyle durumum var dediğin zaman zaten alırlar ben çok simit sattım zamanında azim edersen 250 simit bile satarsın
Dene boş durmayla forumdan bir cacık çıkmaz Allah'a büyük konusmaym çocuğumun rızkını bulamıyorsam gider tek tek o esnaflara yalvarır su simit satar yinede bu duruma düşürmem kendimi
Peki sattirirlarmi reis ?

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,324
6,599
113
Kim karışacak sana ben şimdi çıkayım çalışmıyor olsam günde 150 simit rahat satarım gözünüzde büyümesin gidip caddenin ortasında tezgâh kurmayacaksın yavaş yavaş gezerek satacaksın
Böyle boş durma ile olmaz insan istesin herşeyi yapar ya Yeter ki istesin

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,324
6,599
113
Hadi onu geçtim çocuğun eşinin gözünde nasıl bir insansın şuan biliyor musun zavallı birisin bu his insanı bitirir , ya kiramı veremedim diyorsun kalkıp burada konu açıyorsun bu vakit bolluğu nereden geliyor kalk afedersin siktir git fırına paranda yoksa kimlik bırak al eline bir tepsi Bismillahirrahmanirrahim de Allah sana yol gösterir böyle olmaz

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,275
1,574
113
Böyle boş durma ile olmaz insan istesin herşeyi yapar ya Yeter ki istesin
Tam olarak bu arkadaşın sorunu da bu istemiyor birşey yapmayı burda günlük 5 konu açıp ajitasyon yapmak hoşuna gidiyor şu ülkede bütün trafik ışıklarında su saran 7-10 yaşlarında çocuklar var herkese iş var ülkede bir bu arkadaşa yok

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,175
21,597
113
Biladel sen psikiyatri ilaclar kullaniyormusun

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,559
1,558
113
Günde 5 tane konu açmasının sebebi para gelmesi yazmış bi de acitasyon için yapmıyorum diye ama dm den aldığın paraları biliyorum konuşturma beni

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,324
6,599
113
Tam olarak bu arkadaşın sorunu da bu istemiyor birşey yapmayı burda günlük 5 konu açıp ajitasyon yapmak hoşuna gidiyor şu ülkede bütün trafik ışıklarında su saran 7-10 yaşlarında çocuklar var herkese iş var ülkede bir bu arkadaşa yok
Ya geçen üç tane çocuk parkta 3 tane 5 litre şişeye Nazo yapmış çeşitli icinede buz koymuş 5 liradan satıyor oğlum ne yapıyorsunuz bu yaşta diyorum abi okullar açılacak onun için diyor isterse gitsin o çocuk İnternet cafede yesin o parayı helal olsun onlara

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,175
21,597
113
Reis işte bunu yaşayan benim
Yok yok yaşayan çoktur emin ol senden daha bin beteri var benim etrafimda tek çözümü güçlü bir iradeye sahip olup o ilaçları bırakıp tekrardan ayağa kalkmaktır sen o ilaçlardan kurtulmadikca yaşayan bir ölüden farkın olmaz

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,407
2,177
113
dost 1 hafta önce işe başlıyorum diye konu açmadın mı

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,324
6,599
113
Günde 1 tane zanax 1 nevrium aksamlarida iki tane rivotril içiyorum reis bide böbrek ilacım var
Sen Karapürçeğe gel senin ağzını burnunu bir kırıyım hiç birşeyin kalmaz reis silkelen dediğimi yap sabah kalk simit fırını vardır illaki yoksa bile gez bul al 75 simit sat gel eve dinlen akşama doğru birdaha çık bir 75 tane daha sat yav abi nasıl bir yaşantı bu 2 sene önce işsiz kaldım zor duruma düştüm ders aldım şimdi mesala dün yumurta 5 tane eksilmiş dolaptan yerine gittim 5 yumurta aldım ki hep dolu dursun diye ama senin bir pişmanlığın yok bu forumda zaten üç beş kişi hariç kendine hayrı yok nasıl günlerdir konu açarsın insanlar kanser hastası çalışıyor hastayım diye diye kendini hasta etmişsin olabilir, bu hiç birşeye bahane değil simitte satamiyorsan çöplere gir günde 8-9 kilo plastik alüminyum topla geceleri yine rızkın çıkar bu kafayı Allah kimseye nasip etmesin

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,035
1,768
113
Sen Karapürçeğe gel senin ağzını burnunu bir kırıyım hiç birşeyin kalmaz reis silkelen dediğimi yap sabah kalk simit fırını vardır illaki yoksa bile gez bul al 75 simit sat gel eve dinlen akşama doğru birdaha çık bir 75 tane daha sat yav abi nasıl bir yaşantı bu 2 sene önce işsiz kaldım zor duruma düştüm ders aldım şimdi mesala dün yumurta 5 tane eksilmiş dolaptan yerine gittim 5 yumurta aldım ki hep dolu dursun diye ama senin bir pişmanlığın yok bu forumda zaten üç beş kişi hariç kendine hayrı yok nasıl günlerdir konu açarsın insanlar kanser hastası çalışıyor hastayım diye diye kendini hasta etmişsin olabilir, bu hiç birşeye bahane değil simitte satamiyorsan çöplere gir günde 8-9 kilo plastik alüminyum topla geceleri yine rızkın çıkar bu kafayı Allah kimseye nasip etmesin
Reis bende zamanında engelli kadrosunda holdingde çalışıyordum hastaliklarimdan dolayı masa başi oturup personel kartı basiyodum ozamanlar benimde dolabım ağzına kadar doluydu hiç bi zamanda evimin cocugumun bitane eksiği olmuyordu Tam aksine fazlasıyla çocuğumunda eviminde herşeyi vardı yönetimndegisince işten çıkardılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...