14 Tem 2025 #121 lamineyamal Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 2,318 1,089 113 blackzero' Alıntı: Hakeme fena ayar oldum. Adamda ne onur ne gurur var. İranlı olarak, Trump maçı izlerken bir de o maçı yönetebiliyor ülkesine saldırılar olurken Genişletmek için tıkla ... O adam FIFA hakemi trumpla falan alakası yok işine bakar
blackzero' Alıntı: Hakeme fena ayar oldum. Adamda ne onur ne gurur var. İranlı olarak, Trump maçı izlerken bir de o maçı yönetebiliyor ülkesine saldırılar olurken Genişletmek için tıkla ... O adam FIFA hakemi trumpla falan alakası yok işine bakar
14 Tem 2025 #122 blackzero Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 4,475 2,635 113 lamineyamal' Alıntı: O adam FIFA hakemi trumpla falan alakası yok işine bakar Genişletmek için tıkla ... Herşey para kariyer mi dostum. Adam İran asıllı Avustralya vatandaşı. Sonuçta İranlı. Benim aklım almıyor böyle genişlikleri. Gitmiş Abd'ye maç yönetiyor bir de. Trump ta kamaradan izliyor işte
lamineyamal' Alıntı: O adam FIFA hakemi trumpla falan alakası yok işine bakar Genişletmek için tıkla ... Herşey para kariyer mi dostum. Adam İran asıllı Avustralya vatandaşı. Sonuçta İranlı. Benim aklım almıyor böyle genişlikleri. Gitmiş Abd'ye maç yönetiyor bir de. Trump ta kamaradan izliyor işte
14 Tem 2025 #123 M mermare6 Üye Yeni Üye TC Onaylı 45 32 18 pirlo' Alıntı: 2 gol dedik 3 çıktı maalesef. Masterı az önce 56 oranla yaptık. Genişletmek için tıkla ... Bolivya 3.5 son saniyede geldi kafayı yersin son 15 dakika 50 gol kacti 50.gol kacarmi biridemi olmaz amq
pirlo' Alıntı: 2 gol dedik 3 çıktı maalesef. Masterı az önce 56 oranla yaptık. Genişletmek için tıkla ... Bolivya 3.5 son saniyede geldi kafayı yersin son 15 dakika 50 gol kacti 50.gol kacarmi biridemi olmaz amq