Cok fena hem de cokoffff bılekten gıtmıs
katılıyorum. yazık oldu genelde bu bilek kırığından sonra kariyerleri düşüşe geçiyor musialayı beğeniyorum inşallah toparlar da zor gibi psikolojik daha korkak oynarDünyanın en büyük aktif 5 yeteneğinden biri gitti
Boks yapanlarda o zaman yumruk yemesin. Sanki bilerek yaptı adam futbolda bunlarda var . FIFA ne alakaMusiala'nın ayağı kırıldı donnaramunanın elinin altında kaldı bildigin bilek çarpılmış gibi dönüp sallandi kendi diz dönme sakatlığım geldi içim gitti ananı turnuvani seveyim senin FIFA
Tedavi ettirip bir Arap kulübüne çakarlar. Artık eskisi gibi olamazMusiala'nın ayağı kırıldı donnaramunanın elinin altında kaldı bildigin bilek çarpılmış gibi dönüp sallandi kendi diz dönme sakatlığım geldi içim gitti ananı turnuvani seveyim senin FIFA
İyileştiriyorlar da dostum eskisi gibi oynayabilecek mi o çok önemli. Djibril Cisse'yi biliyorsundur ne potansiyelli topçuydu bu sakatlığın aynısını yaşadı, güya iyileştirdiler ama sakatlıktan önceki halinden eser yoktu adamın kayboldu gittibu sakatlığın iyileşmesi en fazla 6 ay alır
bu hayatta sağlık önemli birşey yok doğrudurİyileştiriyorlar da dostum eskisi gibi oynayabilecek mi o çok önemli. Djibril Cisse'yi biliyorsundur ne potansiyelli topçuydu bu sakatlığın aynısını yaşadı, güya iyileştirdiler ama sakatlıktan önceki halinden eser yoktu adamın kayboldu gitti
Bilemiyosun ki dostKompanynin salakligi adam sakatlıktan çıkmış en önemli adamın zaten PSG yenecek her türlü oynat gnabryi
Ben maçtan önce gördüm şaşırdım son 30 dakika oynatiyordu daha öncekilerde, PSG gibi bir maçta ilk 11 sacmalikti yani neyse olacağı varmış geçmiş olsun ne diyelimBilemiyosun ki dost