Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet PS4 Oyun Önerisi

Tunabakunin

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
53
11
8
beyler şöyle işten eve gelince açıp kednimi kasmadan kafa dağıtlmalık oyun öneriniz var mı? eskiden çok oyun oynardım artık sarmıyor ama oynamak biraz oyunla vakit geçirmek istiyoru. Lolde kafayı yiycem yoksa. bu arada herkesin sevdiği oyunları bile oynarken sıkılıyorum artık mesela God of War uncharted falan sarmıyor spiderman e girip ağ atıp şehri gezip çıkyorum :D peste şampiyonlar liginde reali alıyorum falan var mı benim gibi birine oyun önerisi yapacak olan yoksa sen boşver oyun falan oynama mı diyeceksiniz xd

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,013
892
113
Lol nick birak adc mainsen rakanin kitabini ben yazdim

blackzero

İyi niyetimi silkeyim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,560
2,707
113
beyler şöyle işten eve gelince açıp kednimi kasmadan kafa dağıtlmalık oyun öneriniz var mı? eskiden çok oyun oynardım artık sarmıyor ama oynamak biraz oyunla vakit geçirmek istiyoru. Lolde kafayı yiycem yoksa. bu arada herkesin sevdiği oyunları bile oynarken sıkılıyorum artık mesela God of War uncharted falan sarmıyor spiderman e girip ağ atıp şehri gezip çıkyorum :D peste şampiyonlar liginde reali alıyorum falan var mı benim gibi birine oyun önerisi yapacak olan yoksa sen boşver oyun falan oynama mı diyeceksiniz xd
Football Manager'den başka oyun oynamıyorum ben şahsen. Başlarda bu ne lan diyorsun ama sonradan oyun baya sarıyor. Herşeyi sen yapıyorsun çünkü. Transferler, takımın bütçesi, teknik, taktik derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan

Özellikle 16-17 yaşlarında çok ucuza potansiyelli oyuncular alıp 2-3 sene kiraladıktan sonra acayip paralara satmak keyif veriyor ama taksitlendirerek satarsan daha iyi paralara satarsın. Cash para kimse veremiyor kolay kolay :)

Tunabakunin

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
53
11
8
Football Manager'den başka oyun oynamıyorum ben şahsen. Başlarda bu ne lan diyorsun ama sonradan oyun baya sarıyor. Herşeyi sen yapıyorsun çünkü. Transferler, takımın bütçesi, teknik, taktik derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan

Özellikle 16-17 yaşlarında çok ucuza potansiyelli oyuncular alıp 2-3 sene kiraladıktan sonra acayip paralara satmak keyif veriyor ama taksitlendirerek satarsan daha iyi paralara satarsın. Cash para kimse veremiyor kolay kolay :)
bi ara telefona indirim demiştim de sarmamıştı bakayım kaç para ps de :D

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
İlk defa baslicaksan eğer her oyuncu hayatında God of War oynar zevk almak için
Assasins Creed iki oyunla başla sarar seni

blackzero

İyi niyetimi silkeyim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,560
2,707
113
bi ara telefona indirim demiştim de sarmamıştı bakayım kaç para ps de :D
Ben FM 2008 oynuyorum bilgisayarda. Çok fazla yeni versiyonları çıktı ama ilk onda alıştığım için 2008'den vazgeçemedim. Bana göre FM oyunları dünyanın en keyifli oyunları. Hatta online turnuvalar, ödüller falan da oluyormuş ama araştırmadım o kısmını