Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pronet Güncellemesi

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,038
4,425
113
Yaklaşık 1 saati geçti hatta pronette sonuçlanmayan kuponum var daha yeni sonuçlandı ben konuyu açana kadar daha önce böyle pronette güncelleme ile karşılaşan oldu mu? Hadi betcoya alışmıştık da pronette takılmak aşırı cenabetlik oldu benim için

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,038
4,425
113
varmı daha önce başına gelen ?

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,038
4,425
113
vay arkadaş bi cenabet takılan benim sanırım :D

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,038
4,425
113
cidden kimse denk gelmedi mi bu güncellemeye çözüldü allahtan da baya da bir bekledik 1 saati geçkin

Rcbo17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,094
290
83
Genelde çarşamba günleri gün içinde hariç görmemiştim.d

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Pronet noluo

zuha97068

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
242
223
43
Yaklaşık 1 saati geçti hatta pronette sonuçlanmayan kuponum var daha yeni sonuçlandı ben konuyu açana kadar daha önce böyle pronette güncelleme ile karşılaşan oldu mu? Hadi betcoya alışmıştık da pronette takılmak aşırı cenabetlik oldu benim için
bazen orda öyle oluyor hatta sadece pronette başıma geliyor. dün barça ilk golü yer bahsi almıstım 2.5 saat sürdü sonuclanması

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
@AKQJ da sanki bı aralar böyle bı konu açmıştı 🤣

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,038
4,425
113
bazen orda öyle oluyor hatta sadece pronette başıma geliyor. dün barça ilk golü yer bahsi almıstım 2.5 saat sürdü sonuclanması
Valla ilk defa oldu bende eskiden oynardık pronette bu sefer hatır gönül işine yatırdık yoksa işim olmaz pronetle :D

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,933
5,999
113
knk bu altyapı da hep böyle kupon anında sonuçlanması nadirdir

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,588
5,927
113
Nereye el atsan kuruttun her yeri reis 🤣🤣

marlonbranda

KOPKAPTAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,141
591
113
pronet kullanan siteler hangileriydi ya bayağıdır görmüyom unuttum bile