Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Proletarya | Kasa 500 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,798
12,889
113
Valla ben roll vs actigimda ödül in kime gitcegine karismiyorum dost kim takip ettiyse güvendiğim birine sectirip yolluyorum
Ödül için gelmem ben brocan ismi lazım değil birisi yüzünden dolduruşa gelmişim sana karşı yanlış etmişim özrümü de diledim hata yaptığımı kabul ettim biliyorsun hayırlı akşamlar şans yanında ola 🙏

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,942
3,384
113
Ödül için gelmem ben brocan ismi lazım değil birisi yüzünden dolduruşa gelmişim sana karşı yanlış etmişim özrümü de diledim hata yaptığımı kabul ettim biliyorsun hayırlı akşamlar şans yanında ola 🙏
Dost senle ilgili hiç bir tartışma ve hatırlamıyorum yalan olmasın senle konuştuğumu da hiç hatırlamıyorum niye özür diliyosun bosver

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,254
22,825
113
Ben kansız dan kendim için değil zamanin da besiktas için rol açtır demiştim adama da yazık kafama valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...