Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Proletarya | Kasa 500 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,718
12,864
113
Türkiye'nin tek gölünden gecen 50k gitmişti bugün u21den 7k gitti hep güvendiklerimiz sırtımızdan vuruyo nabican
Gördüm sana destek atamadık zamanında diye beni iplemediğini düşünüp, takip ediyorum ama beğenip katılmıyorum konularına şans yanında olsun kimsenin kötülüğünü istemem hayırlı geceler

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,237
22,816
113
Türkiye'nin tek gölünden gecen 50k gitmişti bugün u21den 7k gitti hep güvendiklerimiz sırtımızdan vuruyo nabican
Turkiye basket oyna dost adamlar nasil mücadele ediyor biraz örnek alsınlar adamlar artık nefes bile alamıyor bizim topçular elleri bi taraflarinda saha da geziniyorlar

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,237
22,816
113
Gördüm sana destek atamadık zamanında diye beni iplemediğini düşünüp, takip ediyorum ama beğenip katılmıyorum konularına şans yanında olsun kimsenin kötülüğünü istemem hayırlı geceler
Bende dedim de adam zaten her gün mümkün mertebe elinden geleni yapıyor zaten senin de zamanin gelir dost rahat ol

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,894
3,342
113
Valla ben roll vs actigimda ödül in kime gitcegine karismiyorum dost kim takip ettiyse güvendiğim birine sectirip yolluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...