- 21,718
- 12,864
- 113
Olsun kanka tebrikler 🍾 zorlamaya gerek yokcesaret degilde batti balik yan gider misali son kursundu zarar icinde arti gibi bisey oldu holiganin ozeller geldi galiba 5 oran acmisti
Olsun kanka tebrikler 🍾 zorlamaya gerek yokcesaret degilde batti balik yan gider misali son kursundu zarar icinde arti gibi bisey oldu holiganin ozeller geldi galiba 5 oran acmisti
Rol açmasam da olur da adamı destek için doğru düzgün takip eden bile olmadı konuyu kazanınca herkes burda demek istediğimi iyi anla6 kisiye rol demiş sen tekmi 6 defa rol acacan kanka puhhaa
Tebrikler , Ana parani koru gece devam edersin.cesaret degilde batti balik yan gider misali son kursundu zarar icinde arti gibi bisey oldu holiganin ozeller geldi galiba 5 oran acmisti
Biz adami eskiden beri taniyoruz zaten bu kadar herseye atlama senRol açmasam da olur da adamı destek için doğru düzgün takip eden bile olmadı konuyu kazanınca herkes burda demek istediğimi iyi anla
Bilader kuponu kazanınca gelenler kimler bı isim verseneRol açmasam da olur da adamı destek için doğru düzgün takip eden bile olmadı konuyu kazanınca herkes burda demek istediğimi iyi anla
Mama lazım kanka arkadaşa ne diyelim snsmdmdBiz adami eskiden beri taniyoruz zaten bu kadar herseye atlama sen
Ben geldim son 2 rolde haniBilader kuponu kazanınca gelenler kimler bı isim versene
10 oranmis bu arada hey masallahcesaret degilde batti balik yan gider misali son kursundu zarar icinde arti gibi bisey oldu holiganin ozeller geldi galiba 5 oran acmisti
Sen geçende de bir konuda kelime yaptın bana sen niye üstüne alınıyon ben konudaki bir durumdan bahsettim yaran mı varBiz adami eskiden beri taniyoruz zaten bu kadar herseye atlama sen
Ya konu sahibi gibi yorum yapıyorlar adamin hakkini mi yedik şimdi gelip bos bos konuşuyor 500 mesajı var bize akıl veriyor o yokken forumda biz vardık o gidecek yine biz kalacazMama lazım kanka arkadaşa ne diyelim snsmdmd
5k gondiklemiştir 10 orana inşallah @Proletarya brocan10 oranmis bu arada hey masallah
Biz hep vardık var olmaya da devam edeceğiz 😏😉Ben geldim son 2 rolde hani
Sanki bir
Şey talep etmişim gibi konuşması varya bitirdi beni valla
Ben kelimenin babasini yaparım adabinlan maci takip et sonra basgit herseye o uzun burnunu sokmaSen geçende de bir konuda kelime yaptın bana sen niye üstüne alınıyon ben konudaki bir durumdan bahsettim yaran mı var
Dostum sen niye imali konusuyon, acik acik yazda ona göre cevap versin muhattabinSen geçende de bir konuda kelime yaptın bana sen niye üstüne alınıyon ben konudaki bir durumdan bahsettim yaran mı var
Onun yarası bizimde yaramizdir biladerim gazın mi var 🤨Sen geçende de bir konuda kelime yaptın bana sen niye üstüne alınıyon ben konudaki bir durumdan bahsettim yaran mı var
Burda paradan puldan bahsetmedim bana rolde vermese olur garip gelen birşeyi dile getirdim hepiniz niye dert ettinizMama lazım kanka arkadaşa ne diyelim snsmdmd
Kesene bereket dostum kazancın bol olsunbeyler 5 6 arkadasa dm aticam vallahi kartlar patlak kusura bakmasin atamadiklarim daha iyileri sizin olsun