- 24,317
- 22,883
- 113
Belki iyi almıştır dost zorlamanın anlamı yokHarbiden vurulur
Belki iyi almıştır dost zorlamanın anlamı yokHarbiden vurulur
sıradaki gol Fransa da girilir 1-1 bitemez o maçHarbiden vurulur
Yazdım 2-1 oldj amq dkmddsıradaki gol Fransa da girilir 1-1 bitemez o maç
Oda Atti reissıradaki gol Fransa da girilir 1-1 bitemez o maç
Attisıradaki gol Fransa da girilir 1-1 bitemez o maç
Paramız yok olsa ben bu akşam Maldivler’e gitmiştim amq
Paran yokken en iyi analizci sensin kanka bu isler boyledirYazdım 2-1 oldj amq dkmdd
Fena kacti cesaretli olanlar vurdu moneyiParamız yok olsa ben bu akşam Maldivler’e gitmiştim amq
Gece süpriz kuponlar gelecekkkk ozanım vurucaz parayııııFena kacti cesaretli olanlar vurdu moneyi
Valla ole bültende her mac ust olmuş suanFena kacti cesaretli olanlar vurdu moneyi
6 kisiye rol demiş sen tekmi 6 defa rol acacan kanka puhhaaAnlamadıgım. Maçlar basladıgın da kimse yok ilk göllerde kimse yok kupon kazanınca herkes ver çoşkuyu 🤣🤣🤣
Moldova gol attı 7-1 oldu alayı var oldu ne diyonValla ole bültende her mac ust olmuş suan
Biz oynasak yaprak kipirdamaz dostum bu seferdeValla ole bültende her mac ust olmuş suan
Akil küpü maşallahAnlamadıgım. Maçlar basladıgın da kimse yok ilk göllerde kimse yok kupon kazanınca herkes ver çoşkuyu 🤣🤣🤣
cesaret degilde batti balik yan gider misali son kursundu zarar icinde arti gibi bisey oldu holiganin ozeller geldi galiba 5 oran acmistiFena kacti cesaretli olanlar vurdu moneyi