- 1,357
- 642
- 113
Eyvallah atiyorum kesene bereketkardes sende iban at bir seni ayiramam bana yakismaz
Eyvallah atiyorum kesene bereketkardes sende iban at bir seni ayiramam bana yakismaz
Tam umudu kesip yatıyordum son anda çıktı sigara paramızYüce gönüllü gardasim.🥰🥰
Aselam gardasligim ben seni 18 inci rüyanda saniyom 😂😂Selamun aleyküm bol şansınız olsun dostlar ne kadar güzel insan adam varsa hepsi burda 😊
A.s hoşgeldin dostSelamun aleyküm bol şansınız olsun dostlar ne kadar güzel insan adam varsa hepsi burda 😊
Ciğerlerin Bayram etsin Çeek feromTam umudu kesip yatıyordum son anda çıktı sigara paramız![]()
Hosbuldum reisim 😊A.s hoşgeldin dost
Uyudum uyandım uyuyamadim 😊Aselam gardasligim ben seni 18 inci rüyanda saniyom 😂😂
Pro.. varsa careler tükenmez umudun bittigi yerde yeşilleniriz @Daimon yeşile boya hocamTam umudu kesip yatıyordum son anda çıktı sigara paramız![]()
O kdr içersen uyuyaman tabi 😂😂Uyudum uyandım uyuyamadim 😊
Vallahi sorma gardasim 😅O kdr içersen uyuyaman tabi 😂😂
Vbetten oynamış.duser bence birazdanHayır petrole gideceğim de betkolar guncelleme diye ödeme yapmıyorlar korkuyirum![]()
Onu bunu bırakta özel oranlar için holiye jojoya ve mata bi 50şer lira salla birazdan para gelince bugün liglerin başlamasının ilk haftası diye güzel oranlar açacaklar dün de çok güzel açtılar kimisi geldi çoğu kılpayı kaçtı gs yüzünden. Dediğimi yap.bak bu arjantin 3-0 kazanacak demedi demeyin![]()
dogru diyonnvalla 3 siteyede 50 atip birakmak lazimOnu bunu bırakta özel oranlar için holiye jojoya ve mata bi 50şer lira salla birazdan para gelince bugün liglerin başlamasının ilk haftası diye güzel oranlar açacaklar dün de çok güzel açtılar kimisi geldi çoğu kılpayı kaçtı gs yüzünden. Dediğimi yap.