- 9,229
- 5,853
- 113
umudunu kaybetme ismini verdigim rolling 🤣 tek kursun kayip frebet ile 2 k olursam 1 arkadasa roll parasi cikartirim. bilen bilir sifir destek sifir yardim ile kendi çapında çirpiniyorum bol sans.
Adim 1
Ekli dosyayı görüntüle 818748
Bol şansın olsun dostumumudunu kaybetme ismini verdigim rolling 🤣 tek kursun kayip frebet ile 2 k olursam 1 arkadasa roll parasi cikartirim. bilen bilir sifir destek sifir yardim ile kendi çapında çirpiniyorum bol sans.
Adim 1
bol şanslarumudunu kaybetme ismini verdigim rolling 🤣 tek kursun kayip frebet ile 2 k olursam 1 arkadasa roll parasi cikartirim. bilen bilir sifir destek sifir yardim ile kendi çapında çirpiniyorum bol sans.
Adim 1
eyw dostum ilk kupon geldi sayilir 3 maclik 1kupon daha yaparimbol şanslar![]()
Miktar düşük pek takip eden olmaz bol şans 😀umudunu kaybetme ismini verdigim rolling 🤣 tek kursun kayip frebet ile 2 k olursam 1 arkadasa roll parasi cikartirim. bilen bilir sifir destek sifir yardim ile kendi çapında çirpiniyorum bol sans.
Adim 1
Dönüyor hep bi ipnelik bunlarda normal değilne kadar kahpeler ya çeyrek başı barem 34.5 ust ceyrek sonu 34 sayi ile bitiyor bu adamlar nokta atisi sinirda nasil bilebiliyorda biz tahminlerde kazanamiyorz hayret ya