- 12,660
- 4,915
- 113
Aslan abimm🙏🙏Osimen GS li 😡 osimenee bjk olmaz
Aslan abimm🙏🙏Osimen GS li 😡 osimenee bjk olmaz
Tamam dostBurada baştan beri takip edipte 3 kişi olmak zorunda olduğu için secilemeyen dostlar roll açtığımda takip etmenize gerek yok 2 kişiye de ben ödül kazandırmaya calisicam 🙏🏻🥰
EyvallahBurada baştan beri takip edipte 3 kişi olmak zorunda olduğu için secilemeyen dostlar roll açtığımda takip etmenize gerek yok 2 kişiye de ben ödül kazandırmaya calisicam 🙏🏻🥰
Beşiktaşlı olsun bir adam yeterBurada baştan beri takip edipte 3 kişi olmak zorunda olduğu için secilemeyen dostlar roll açtığımda takip etmenize gerek yok 2 kişiye de ben ödül kazandırmaya calisicam 🙏🏻🥰
🙏🏻🥰 Sağol dostum eline sağlık ödülüm geldiÖdüller gönderildi roller açılısın hayırlı günler @SaHgEc @Beşiktaş @Victorosimhen
@Proletarya kazancın daim olsun
🙏🏻🥰Beşiktaşlı olsun bir adam yeter![]()
AhahajaBeşiktaşlı olsun bir adam yeter![]()
Emeğine sağlık Aslan abim 🙏Ödüller gönderildi roller açılısın hayırlı günler @SaHgEc @Beşiktaş @Victorosimhen
@Proletarya kazancın daim olsun
Rollenelim haydi kanka aç🙏🏻🥰 Sağol dostum eline sağlık ödülüm geldi
Ac rol🙏🏻🥰 Sağol dostum eline sağlık ödülüm geldi
Evet takipteyimÖdülüm geldi @ÖmerBaba çok saol emeğine sağlık
Kesene bereket @Proletarya knk Allah daha çok versin 🙏🙏
Şimdi rol aciyorum 🙏🙏
Karşılık beklemiyorum zaten kimseden sadece bir teşekkür bile edilebilirdi.Kral Yanlış anlama da bir şey söyleyeceğim çok güzellik yaptığın insanlar var görüyorum rollerini takip ediyor ol aşıyorsun ama bundan karşılık beklememek lazım
Bu işler böyle bilirsin senle ben gibi beni de iplemedi bir kere vermezsin tü kaka olursun brocan olsun mesela biliyorsun günün güzel ola iyi günlerO değilde şans diledik tebrik ettik @Proletarya tarafından kaileye dahi alınmadık
Neyse bizde bundan sonra rolünü takip edeceğimiz dostlar konusunda seçici davranırız.
Herkesin emeğine sağlık Bol şanslar
O zaman takma ona göre sen de davranırsın kim olursa olsunKarşılık beklemiyorum zaten kimseden sadece bir teşekkür bile edilebilirdi.
Teşekkürler dost
Ben de onu dedim zaten eyvallahO zaman takma ona göre sen de davranırsın kim olursa olsun
Forumda kimse kimseyi tanımaz burada muhabbet eder Kimse kimsenin babasının oğlu da değil o yüzden ben takmıyorum hiçbir şeyi buradaBen de onu dedim zaten eyvallah