- 3,406
- 2,176
- 113
direkt uyar o zaman ironiyi bile yanlış anlayacaklar var ya düzgün yap ya da yapma.Ironi yaparak milleti uyarmaya çalışıyoruz, hâlâ ciddi ciddi hakaret ederek yorum yapanlar var.
2 gün sonra şikayet konuları açılır umarım. 😅😂
direkt uyar o zaman ironiyi bile yanlış anlayacaklar var ya düzgün yap ya da yapma.Ironi yaparak milleti uyarmaya çalışıyoruz, hâlâ ciddi ciddi hakaret ederek yorum yapanlar var.
2 gün sonra şikayet konuları açılır umarım. 😅😂
Tabi, özür dileriz efendim.direkt uyar o zaman ironiyi bile yanlış anlayacaklar var ya düzgün yap ya da yapma.
Kullanıcı adından kaybediyorsun ödemez normalde 100.000 TL 5 dakikada ödüyor.Al bi 22 milyonda benden kripto ile 3 dakkada ödediler 🤣🤣
bırak 22 milyonu bu site 222 lirayı bile ödemez5 ytl yatırım ile 22 milyon yaptım, çekim işlemlere kapalı ve desteğe bağlanamıyorum.
Ne yapacağım gitti param .Ekli dosyayı görüntüle 830794
Yapma be dost.bırak 22 milyonu bu site 22 bin lirayı bile ödemez![]()
Allah sana da güzel klavye nasip etsinKasma kendini bu kadar, azicik rahat ol klavyesi güzel.
Dostum ödeme yapılıyor ben dün 1.2 m çektim 08500988998 bu numarayi ara teyitten sonra çekim açılıyor5 ytl yatırım ile 22 milyon yaptım, çekim işlemlere kapalı ve desteğe bağlanamıyorum.
Ne yapacağım gitti param .Ekli dosyayı görüntüle 830794
Valla helal olsun kullanıcı adını kimse farketmez diye düşünmüstüm😅😅Kullanıcı adından kaybediyorsun ödemez normalde 100.000 TL 5 dakikada ödüyor.
Yanlış yerdesin dostumEglenilecek değil evlenilecek konu arıyorum