- 3,279
- 2,464
- 113
Ağa yeni üye de değilsin yani bu konunun gereksizligi nedir5 sikke yatırım ile 22 milyon sikke yaptım, çekim işlemlere kapalı ve desteğe bağlanamıyorum.
Ne yapacağım gitti sikkelerim.Ekli dosyayı görüntüle 830794
aynen öyleAğa yeni üye de değilsin yani bu konunun gereksizligi nedir
dalgasına acmıs konuyu zatenAğa yeni üye de değilsin yani bu konunun gereksizligi nedir
Geçmiş olsun 22 milyon İyi para5 sikke yatırım ile 22 milyon sikke yaptım, çekim işlemlere kapalı ve desteğe bağlanamıyorum.
Tm onu bizde anladık ama niye yani gereği nedir şimdi. Sitenin dümen olduğunu sağır sultan zaten duydu daha öncedalgasına acmıs konuyu zaten
Bence öderler5 sikke yatırım ile 22 milyon sikke yaptım, çekim işlemlere kapalı ve desteğe bağlanamıyorum.
Alırsam 888bin benim ?5 sikke yatırım ile 22 milyon sikke yaptım, çekim işlemlere kapalı ve desteğe bağlanamıyorum.
İzahi olmayan şeylerin mizahi olur demişler, yatirim istiyor gorsunlerde acemiler yatirmasinlar diye.dalgasına acmıs konuyu zaten
11 bin 200 🙃22 milyon tl
537 bin dolar
461 bin euro
118 bin ftn
11 bin tane 200 tl eder
Teşekkürler
5 milyon zaten kendi yatırmış ne durcakaga 2 mılyon da nıye durmadın 22 mılyon odemez 2 mılyon da dursaydın oderdı
: )
Bakiye nasıl yükseliyor la herkes aynı şeyi yazıyorİzahi olmayan şeylerin mizahi olur demişler, yatirim istiyor gorsunlerde acemiler yatirmasinlar diye.
Bu kadar kasmalarinada anlam yok zaten.