- 344
- 176
- 43
Slotlarda bakiyeyi oynatmıyor kasiyer ziyaret et diyor
Doğrulama çoğu sitede yok da lisans önemli sahte mi bilmiyorumİstemiyorsa dolandırıcı olabilir
Aynen bende de öyleSlotlarda bakiyeyi oynatmıyor kasiyer ziyaret et diyor
nerde oynadınız kardeşimArkadaşlar 1 saat önce arkadaşımla aldık bonusu. Bonus talep et kısmından aldık. HEMEN değiştiğini sanmıyorum
Kariyeri ziyaret et diyor oyuna girince 750 bakiye görünüyor ama bastın mı bakiyeyi sifirliyor destek te yokSlot alanında yarım saat kadar önce çevirdik. Bir sorunla karşılaşmadık biz
Ortalama ne kadar kazanıyorsunuz kral site sizin değil miSlot alanında yarım saat kadar önce çevirdik. Bir sorunla karşılaşmadık biz
Arkadaşım sweet Bonanzada ben Starlight düzdenerde oynadınız kardeşim
Hocam alakası yok vallahi heryerde araştırdım konusu yoktu dedim bi konusunu açayım bilen anlayan aydınlatsın ona göre 500 yatırıcam bende. Demiyorumki yatırdım ben ödedi çektim felan öyle bir şey yok bende bekliyorumOrtalama ne kadar kazanıyorsunuz kral site sizin değil mi
İlk kez konu açtın dolandırıcı konusu açtı750TLyi 4000TL yap
500 yatır 2000TL çek
Bonusu gayet iyi , slotları dolandırıcı site gibi sürekli oyuna girip yüksek paralar ödemiyor ama kafamı karıştıran canlı destek 6 yıldır hizmet verdiklerini söyledi nasıl oluyorda 6 yıllık bu sitenin hiçbir yerde bir tane bile olumlu ya da olumsuz yorumu olmuyor. Belki deneme bonusunu yeni çıkartmışlardır , bi deneyin arkadaşlar hem sahte siteden anlayan arkadaşlar belki bizide aydınlatır
Premierbet691.com
İLK KEZ KONU AÇTIM KUSURUM OLDUYSA AFFOLA
Anladım kral sakın yatırım yapma site sahte bak dediğim gibi böyle sitelerde kayıt olurken tcnin sonunu tek sayı 1 3 5 7 9 yapın kabul ederse sahte demek turkiyede kimsenin tcsi tek sayı bitemez orjinal site geçersiz tc derHocam alakası yok vallahi heryerde araştırdım konusu yoktu dedim bi konusunu açayım bilen anlayan aydınlatsın ona göre 500 yatırıcam bende. Demiyorumki yatırdım ben ödedi çektim felan öyle bir şey yok bende bekliyorum