Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Premierbet 750 TL Deneme Bonusu (Yatırımlı) 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lysing

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
80
31
18
750TLyi 4000TL yap
500 yatır 2000TL çek

Bonusu gayet iyi , slotları dolandırıcı site gibi sürekli oyuna girip yüksek paralar ödemiyor ama kafamı karıştıran canlı destek 6 yıldır hizmet verdiklerini söyledi nasıl oluyorda 6 yıllık bu sitenin hiçbir yerde bir tane bile olumlu ya da olumsuz yorumu olmuyor. Belki deneme bonusunu yeni çıkartmışlardır , bi deneyin arkadaşlar hem sahte siteden anlayan arkadaşlar belki bizide aydınlatır

Premierbet691.com

İLK KEZ KONU AÇTIM KUSURUM OLDUYSA AFFOLA

cibooo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,045
295
83
750TLyi 4000TL yap
500 yatır 2000TL çek

Bonusu gayet iyi , slotları dolandırıcı site gibi sürekli oyuna girip yüksek paralar ödemiyor ama kafamı karıştıran canlı destek 6 yıldır hizmet verdiklerini söyledi nasıl oluyorda 6 yıllık bu sitenin hiçbir yerde bir tane bile olumlu ya da olumsuz yorumu olmuyor. Belki deneme bonusunu yeni çıkartmışlardır , bi deneyin arkadaşlar hem sahte siteden anlayan arkadaşlar belki bizide aydınlatır

Premierbet691.com

Bakalım

lysing

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
80
31
18
Şu lisans bildiğim kadarıyla sağlam ama sahte mi onu bilmiyorum
Ben pek anlamıyorum lisans olayında ama yurtdışı kaynaklı premierbet.com diye bir site varmış onunkini oraya koyma ihtimali var mı ? böyle bir şey mümkün mü

cibooo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,045
295
83
Ben pek anlamıyorum lisans olayında ama yurtdışı kaynaklı premierbet.com diye bir site varmış onunkini oraya koyma ihtimali var mı ? böyle bir şey mümkün mü
İnanki bilmiyorum gcb sağlam bi firma güvendiğim çoğu sitede o var

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,704
2,168
113
750TLyi 4000TL yap
500 yatır 2000TL çek

Premierbet691.com

Bonus talepde yok canlıdan aliniyor heralde

cibooo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,045
295
83
Bu arada aldım ama oynatmıyor

mustafa02219

♤♡◇♧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
998
113
Böyle sitelerde ilk önce kayıt olurken tcnin sonunu tek sayılardan yazıyorum eğer kabul ederse site sahte etmezse gerçek bu site kabul etti yani sahte yatırım yapmayın arkadaşlar

lysing

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
80
31
18
Arkadaşlar 1 saat önce arkadaşımla aldık bonusu. Bonus talep et kısmından aldık. HEMEN değiştiğini sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...