- 118,658
- 88,541
- 113
Dost postu görmedim ama cidden çok hafif olmuş tatsız başladı instagram da fln herkes bunları konuşuyor şuan 24-25 sezonunda üst üste 0-0 biten 2 maç yok epl de bu sezon 2 . Defa oluyor bu olay üstelik baş takımlar tarafından
Liveprollun net penaltisi yedi ekitike bos kaleye vurdgu kafayi gordunmuLiverpol maçında biseyler donmediyse bişey bilmem
Hayatımda ilk defa sistem kuponum tutacakti 38 k . Delirdim . Ocağı sönsün etikite mi ne zıkkımdirLiveprollun net penaltisi yedi ekitike bos kaleye vurdgu kafayi gordunmu
İlk yari ust1 aldim 20 bin gitti ikinci yati 0.5 ust 40 bin basttim gitti son 16 bin kaldi city ilk yari ust 1 aldim iptal geldi oda gitti baya zarar yazdi dun gece uyumadim cepte kurus kalmadiHayatımda ilk defa sistem kuponum tutacakti 38 k . Delirdim . Ocağı sönsün etikite mi ne zıkkımdir
Kuponlarımız ağladı reis 🙃Dost postu görmedim ama cidden çok hafif olmuş tatsız başladı instagram da fln herkes bunları konuşuyor şuan 24-25 sezonunda üst üste 0-0 biten 2 maç yok epl de bu sezon 2 . Defa oluyor bu olay üstelik baş takımlar tarafından
Üzüldüm reis . Ne diyelim canın sağolsunİlk yari ust1 aldim 20 bin gitti ikinci yati 0.5 ust 40 bin basttim gitti son 16 bin kaldi city ilk yari ust 1 aldim iptal geldi oda gitti baya zarar yazdi dun gece uyumadim cepte kurus kalmadi
Tecrübelerime göre Arsenal ve Aston Villa yarın telafi yapar bu iki takıma maç sonu deneyecem bakalımKuponlarımız ağladı reis 🙃![]()
Saol dostummmÜzüldüm reis . Ne diyelim canın sağolsun![]()