- 1,264
- 4,279
- 113
gelde ana baci girme benimde 250 tl mi yediler ama seninkinin yaninda bocek olur gecemizi sifirladi adi herifleriki pozisyonda da vara bile gidilmedi hele ikinci resim adam koluyla kaleye giden topu çıkarttı
olan bizim 4kya oldu ilginç
Ekli dosyayı görüntüle 142094Ekli dosyayı görüntüle 142093
Reyis teşkilatı arayalım mı😅😅iki pozisyonda da vara bile gidilmedi hele ikinci resim adam koluyla kaleye giden topu çıkarttı
seneye portekiz ligi yabancı hakem alacakmıs onun acısını cıkartıyolar herhaldegelde ana baci girme benimde 250 tl mi yediler ama seninkinin yaninda bocek olur gecemizi sifirladi adi herifler
😂Reyis teşkilatı arayalım mı😅😅
heralde dayi yok boyle bir sey iki pozisyonda net bir direk bir iptal nanayi yedik yine bizseneye portekiz ligi yabancı hakem alacakmıs onun acısını cıkartıyolar herhalde
haci bundan sonra sampiyonluga oynayan takimlardan uzak durmak gerek demekmi baronlar paranin suyu cekiyor valla olan bizim gibi garibanlara oluyorgeçende ekvador ikinci ligi 1.5 üst girdim gol oldu neyse hakem golü verdi oyuncular seviniyo yan hakem 1 dakika sonra ofsayt bayrağı kaldırdı golde %1000 temiz goldü hani ekvador ikinci ligi eyvallahta portekiz 1.liginde nasıl göz gözere yapıyorlar anlamıyorum
benim 7 k mi yedi o.cocuklari sikeci picleriki pozisyonda da vara bile gidilmedi hele ikinci resim adam koluyla kaleye giden topu çıkarttı
benzer kuponu oynadım barça ve porto gole girmiştim portodan yattı