Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu PorscheBet 100 Big Bass Bonanza Deneme Bonusu

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,049
1,715
113
Bonus Kuralları
Yeni Üyelik: Promosyondan yalnızca yeni üyeler, siteye ilk kayıt olduklarında yararlanabilir.
Bonus Talebi: Üyelik işlemi tamamlandıktan sonra "Bonus Talep" butonu üzerinden bonus talep edilebilir.
Tek Seferlik Kullanım: Her üye yalnızca bir kez belirtilen deneme bonusundan faydalanabilir.
Suistimal Durumu: IP çakışması veya çoklu hesap gibi promosyon suistimali tespit edildiğinde, Porschebet ilgili promosyonu iptal etme hakkını saklı tutar.
Çevrim Şartları
Çevrim Şartı Yok: Deneme bonusunda çevrim şartı bulunmamaktadır.
Çekim Şartı: Bakiyenizin 2.000 TL'ye ulaşması durumunda, yalnızca 200 TL çekim yapabilirsiniz. Harici çekim işlemleri yapılamaz.
Banka Hesabı: Çekimler yalnızca kendi adınıza kayıtlı banka hesabına yapılabilir.
Kullanım Sınırı: Bonus, yalnızca Pragmatic Play sağlayıcısındaki Big Bass Bonanza oyununda geçerlidir. Free spin kazançları yalnızca Pragmatic Play slot oyunlarında kullanılabilir.
Genel Kurallar
Tekil Kullanım: Aynı IP adresinden veya aynı soyadına sahip aile bireylerine ait hesaplar bu bonustan tekrar yararlanamaz.
Porschebet Yetkisi: Porschebet, promosyonu istediği zaman durdurma, iptal etme veya kötüye kullanım durumunda bonusu ve kazançları geri alma hakkını saklı tutar.
Çekim Şartı: Çekim yapabilmek için öncelikle 100 TL yatırım yapılması gereklidir. Yatırım ardından yalnızca 200 TL çekim gerçekleştirilebilir.
Diğer Promosyonlar

https://porschebet150.com/ güncel giriş: https://t2m.io/porschebet
100 lirayla porscheye dokunamazsın bile

Kattapa

Üye
Yeni Üye
44
28
18
Son yazıyı okumadan üye oldum 2 k yaptım çekim için 100 yatır 200 çekmiş bende sabahtandır çekiyorum onlar iptal ediyor ya bakiye sıfırlama yapacaklar ya ödeyecekler yada hesabı kapatacaklar bende hep böyle çeker dururum :)Screenshot_20250601-220725.png

BayBJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
335
79
28
Fiat line 1.3 multijetbet ne zaman cikar

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye